ZOLL Plus AED

Het ontwerp van de ZOLL AED Plus is gericht op eenvoud, hetgeen in noodgevallen erg belangrijk is. Door de behuizing, kan de AED goed tegen een stootje kan. Daarnaast is deze AED uitstekend bestand tegen stof en water.

De ZOLL AED Plus begeleidt de hulpverlener via een combinatie van auditieve en visuele instructies stap voor stap door het hulpverleningsproces.

De AED Plus kenmerkt zich verder door zeer lage onderhoudskosten. De batterijen en elektroden hebben allebei een houdbaarheid van 5 jaar

Reanimatiefeedback tijdens de inzet
De ZOLL AED Plus wordt geleverd met CPR-D Padz. Deze bestaan uit één stuk waardoor foutieve plaatsing van de elektroden wordt uitgesloten. De CPR-D Padz zijn voorzien van een sensor.

Door middel van Real CPR Help technologie geeft de AED realtime reanimatiefeedback over de diepte en het tempo van de borstcompressies. Dit vergroot de overlevingskans van het slachtoffer aanzienlijk.

Tijdens de reanimatie worden de pictogrammen op het AED apparaat beurtelings met LED lampjes verlicht. Zo is het voor de hulpverlener nog duidelijker welke handelingen er moeten worden verricht en in welke volgorde deze moeten plaatsvinden.

Eigenschappen van de ZOLL Plus AED:

  • Realtime reanimatiefeedback
  • LCD scherm
  • Gesproken instructies (Nederlands)
  • Lange houdbaarheid elektroden en batterij

Wil je meer weten over Zoll Plus AED of andere producten, kijk dan op de website van AED-Partner.