Cardiac Science Powerheart G5 AED

De Cardiac Science G5 is zeer robuuste AED en behoort hiermee tot de meest moderne en geavanceerde AED’s die ontwikkelt is met de huidige wetenschappelijke kennis.

De Cardiac Science Powerheart G5 onderscheidt zich van andere AED’s door een combinatie van een aantal unieke eigenschappen:

  • Volledigheid zelftesten, waardoor de G5 de meest betrouwbare AED is.
  • Reanimatie-feedback, waarbij de bediener door de AED wordt gecoacht tijdens de reanimatie.
  • Zeer lage asystolie-detectiedrempel, met een gevoeligheid van 80 microvolt, de meest gevoelige AED.
  • Cardiac Science garandeert een levensduur van tenminste 4 jaren. Wordt dit onverhoopt niet gehaald dan wordt de batterij kosteloos vervangen.
  • Hoge IP Waarde; IP-55 (stof -en waterdichtheid).
  • Caridac Science G5 is de enige AED die variabel kan schokken.
  • Cardiac Science Powerheart G5 is een volautomaat.
  • Meertalig met taalknop, standaard configuratie is Nederlands-Engels. Ook andere combinaties zijn mogelijk.

Bedieningsgemak van de Cardiac Science Powerheart G5
De Powerheart G5 is zodanig ontworpen dat de bediening intuïtief gaat. Bij het openen van het deksel gaat de AED automatisch aan en starten de instructies.
De Cardiac Science G5 AED is uitgerust met gesproken reanimatie instructies, een metronoom (30/2) en een lcd-display dit maakt het reanimatieproces eenvoudiger. De gesproken instructies leiden stap voor stap door het reanimatieprotocol en de metronoom geeft het tempo aan.
De AED wordt geleverd met elektroden die zijn voorzien van een CPR-sensor. De CPR-sensor meet de diepte en het tempo van de borstcompressies. Goed reanimeren van een slachtoffer is absoluut noodzakelijk om de overlevingskans zo groot mogelijk te maken.

Therapiebereik (J)
Caridac Science G5 is de enige AED die variabel kan schokken. Elk slachtoffer heeft een eigen drempelwaarde waarbij defibrillatie succesvol wordt.

Stof- en waterdichtheid (IP Waarde)
De water- en stofdichtheid van deze defibrillator is bepaald op IP55, wat betekent dat hij zeer goed bestand is tegen vocht en stof.

Cardiac Science biedt een volledigheid zelftest
De Powerheart G5 is de enige AED die de elektroden niet alleen op aanwezigheid test maar ook op functionaliteit: een kabelbreuk of een geopende verpakking wordt óók gedetecteerd. Daarnaast is de Powerheart G5 de enige AED die de condensator, het meest vitale onderdeel van de AED, op volledige lading test.

Wil je meer weten over Cardiac Science Powerheart G5 AED of andere producten, kijk dan op de website van AED-Partner.