Online Update

Online Update

Via de Online Update houden we onze instructeurs up-to-date. De Online Update staat in MijnNOB voor je klaar tussen 4 november en 31.

Lees verder onder de foto

Online Update
Foto: Rob Aarsen

Instructeursworkshops

Naast de Online Update organiseren we ook diverse instructeursworkshops om je kennis en vaardigheden te vergroten. Deze workshops vind je in de agenda.

Licentie

Om de online update en de workshops mogelijk te maken verlengen instructeurs jaarlijks hun instructeurslicentie. Deze verlenging kost €25,- per jaar. Elk najaar ontvangen instructeurs hierover een bericht.

De Online Update: wat houdt het in?

De Online Update bestaat uit ongeveer 20 multiple choice vragen die direct aansluiten op de praktijk van duikinstructeurs. Het juiste antwoord op elke vraag is letterlijk terug te vinden in het boek of document waar de vraag betrekking op heeft. Heb je meer dan 5 vragen fout? Dan krijg je een herkansing. Slaag je vervolgens weer niet, dan wordt de licentie niet verlengt. De Online Update duurt ongeveer 30 – 45 minuten.

Vragen?

Heb je vragen over de instructeurslicentie of de online update? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met ons op!