Onze partners

Dertig jaar ervaring in het maken van watersportpakken heeft bij Bare geleid tot een complete productlijn met grote diversiteit én een aantal gepatenteerde technieken als ATR (Automatic Torso Recoil) en NST (No Stitch Technologie). Die technologieën maken je pak duurzaam, mooi en gemakkelijk in gebruik.

 


Metalsub is een Nederlandse fabrikant van duiklampen en quick release systemen. In alle producten worden uitsluitend lichtmetaal en roestvrijstalen onderdelen verwerkt, zodat ze geschikt zijn voor sport- en professionele duikers onder de meest zware omstandigheden. Kortom; dé lamp voor elke omstandigheid op elke duikstek!

 


Je kunt bij Onderwaterhuis.nl terecht voor een eerlijk en deskundig advies over digitale foto- en videoapparatuur. Onze medewerkers duiken, fotograferen en filmen zelf met veel van de producten uit ons assortiment: om ze te proberen, te testen én om onze klanten advies tips te kunnen geven. Onderwaterhuid organiseert daarnaast regelmatig cursussen onderwaterfotografie en -videografie.

 


Suunto is opgericht in 1936 door Tuomas Vohlonen, een Finse oriëntatieloper en uitvinder van het met vloeistof gevulde veldkompas. Sindsdien is Suunto voorloper van design en innovatie voor duikcomputers, instrumenten en sportieve horloges die worden gebruikt door avonturiers over de hele wereld. Van de top van de berg naar de bodem van de zee, Suunto rust buiten avonturiers uit om lichamelijk en geestelijk nieuw terrein te veroveren. De duikinstrumenten van Suunto worden in de Benelux verdeeld door AmilcoSports.

Dive and Travel is dé gespecialiseerde reisorganisatie voor duikreizen over de hele wereld: van het Caribische gebied tot het Verre Oosten en voor zowel beginnende als gevorderde duikers. Op onze website vind je informatie over de duikbestemmingen en de verschillende accommodaties die wij aanbieden. Daarbij vind je er ook mooie aanbiedingen!

 


 

Ook dit jaar heeft Diving Holidays weer volop gezocht naar de mooiste duikspots! Het aanbod varieert van zeer luxe accommodaties tot de zeer avontuurlijke camps in de woestijn en van gezellige drukte tot absolute rust. Zowel vertrouwde als nieuwe bestemmingen zullen zeker vakantiekriebels bij je losmaken. De uitgezochte locaties hebben allemaal een uniek karakter en zijn niet alleen voor duikliefhebbers zeer aangenaam.

 

Aqua Lung is ontstaan vanuit het in 1902 opgerichte Air Liquide. In 1943 ontstond een samenwerking met uitvinder Jacques Yves Cousteau, die de “AquaLung” ontwikkelde. Alle fabrikanten onder de Aqua Lung vlag hebben hun eigen specialisme. Ze zijn opgericht met gedegen kennis van een specifiek productgroep binnen het duiken. Het produceren van een trimvest of duikpak vergt natuurlijk andere technieken en kennis als een ademautomaat. Met al deze kennis onder één dak is Aqua Lung een begrip in de wereldwijde duiksportmarkt.

 

 


Scuba-Academie is het meest veelzijdige duikcentrum van Nederland. Duikopleidingen (NAUI & GUE), bootduiken, een gespecialiseerde winkel voor ‘technische’ duikers, charters met een onderzeeboot, een vulstation met, naast perslucht en Nitrox, alle technische gassen op voorraad. Wij verzorgen dagelijks bootduiken op de Vinkeveense Plassen. Tevens kun je bij ons terecht voor avond- en nachtduiken.

 


Of je nu voor de eerste keer gaat snorkelen of tijdens uw jaarlijkse duikreis naar de tropen, SeaLife camera’s helpen je al meer dan 25 jaar de onderwaterwereld te ontdekken. SeaLife is het enige echt uitbreidbare camerasysteem dat u toestaat om accessoires toe te voegen wanneer u wilt.

 


Sublub is een duikwinkel met vestigingen in Rotterdam, Amstelveen, Zuidlaren, Voerendaal en Nieuwegein. We voeren een compleet assortiment van de betere duikmerken voor een strakke prijs. Kom langs voor no-nonsense advies op maat of bezoek www.sublub.nl (lid Thuiswinkelwaarborg).