Onze partners

Dertig jaar ervaring in het maken van watersportpakken heeft bij Bare geleid tot een complete productlijn met grote diversiteit én een aantal gepatenteerde technieken als ATR (Automatic Torso Recoil) en NST (No Stitch Technologie). Die technologieën maken je pak duurzaam, mooi en gemakkelijk in gebruik.

 


Metalsub is een Nederlandse fabrikant van duiklampen en quick release systemen. In alle producten worden uitsluitend lichtmetaal en roestvrijstalen onderdelen verwerkt, zodat ze geschikt zijn voor sport- en professionele duikers onder de meest zware omstandigheden. Kortom; dé lamp voor elke omstandigheid op elke duikstek!

 


Je kunt bij Onderwaterhuis.nl terecht voor een eerlijk en deskundig advies over digitale foto- en videoapparatuur. Onze medewerkers duiken, fotograferen en filmen zelf met veel van de producten uit ons assortiment: om ze te proberen, te testen én om onze klanten advies tips te kunnen geven. Onderwaterhuid organiseert daarnaast regelmatig cursussen onderwaterfotografie en -videografie.

 


BON travel is sinds 1999 touroperator voor reizen naar de Caribbean. Dit heeft geresulteerd in een uniek aanbod: Aruba, Anguilla, Antigua & Barbuda, Belize, Bonaire, Curaçao, Dominica, Saba, St. Barth, St. Eustatius, St. Maarten en St. Lucia. De reizen van BON travel zijn net zo uniek en divers als het Caribisch gebied zelf. BON travel maakt voor jouw specifieke wensen graag een reis op maat!

 


Suunto is opgericht in 1936 door Tuomas Vohlonen, een Finse oriëntatieloper en uitvinder van het met vloeistof gevulde veldkompas. Sindsdien is Suunto voorloper van design en innovatie voor duikcomputers, instrumenten en sportieve horloges die worden gebruikt door avonturiers over de hele wereld. Van de top van de berg naar de bodem van de zee, Suunto rust buiten avonturiers uit om lichamelijk en geestelijk nieuw terrein te veroveren. De duikinstrumenten van Suunto worden in de Benelux verdeeld door AmilcoSports.

Dive and Travel is dé gespecialiseerde reisorganisatie voor duikreizen over de hele wereld: van het Caribische gebied tot het Verre Oosten en voor zowel beginnende als gevorderde duikers. Op onze website vind je informatie over de duikbestemmingen en de verschillende accommodaties die wij aanbieden. Daarbij vind je er ook mooie aanbiedingen!

 


Get Wet Maritiem verzorgt maritieme veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water. Deze trainingen worden aanbevolen voor alle watersporters zoals duikers, zeilers, kanoërs, surfers en kustreddingsbrigades. De trainingen zijn ook zeer geschikt als teambuildingsdag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

 


Ook dit jaar heeft Diving Holidays weer volop gezocht naar de mooiste duikspots! Het aanbod varieert van zeer luxe accommodaties tot de zeer avontuurlijke camps in de woestijn en van gezellige drukte tot absolute rust. Zowel vertrouwde als nieuwe bestemmingen zullen zeker vakantiekriebels bij je losmaken. De uitgezochte locaties hebben allemaal een uniek karakter en zijn niet alleen voor duikliefhebbers zeer aangenaam.

Mares is een wereldleider in de productie en distributie van state-of-the-art duikmaterialen, zet voortdurend nieuwe standaarden en staat voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Genieten van het duiken met verbeterde prestaties door middel van superieure technologie: dat is onze missie. De kern van ons bedrijf en de vonk die alles mogelijk maakt is nog net als 60 jaar geleden: Passie! Just add water.

 


Aqua Lung is ontstaan vanuit het in 1902 opgerichte Air Liquide. In 1943 ontstond een samenwerking met uitvinder Jacques Yves Cousteau, die de “AquaLung” ontwikkelde. Alle fabrikanten onder de Aqua Lung vlag hebben hun eigen specialisme. Ze zijn opgericht met gedegen kennis van een specifiek productgroep binnen het duiken. Het produceren van een trimvest of duikpak vergt natuurlijk andere technieken en kennis als een ademautomaat. Met al deze kennis onder één dak is Aqua Lung een begrip in de wereldwijde duiksportmarkt.

 


 

SCUBAPRO is het iconische merk van ’s werelds beste duikers – de eerste keuze van de elite onder duikprofessionals op deze aardbol. SCUBAPRO is voor duikers door duikers en onderscheidt zich al meer dan 50 jaar op het gebied van innovatie en design dat de duiker centraal stelt. Wij zijn van mening dat wanneer wij de lat altijd zo hoog mogelijk leggen qua prestatie, bruikbaarheid, veiligheid en design, elk avontuur onder water een ultieme beleving wordt. Voor duikers die het beste willen, is er geen andere keuze.

 


Scuba-Academie is het meest veelzijdige duikcentrum van Nederland. Duikopleidingen (NAUI & GUE), bootduiken, een gespecialiseerde winkel voor ‘technische’ duikers, charters met een onderzeeboot, een vulstation met, naast perslucht en Nitrox, alle technische gassen op voorraad. Wij verzorgen dagelijks bootduiken op de Vinkeveense Plassen. Tevens kun je bij ons terecht voor avond- en nachtduiken.

 


Of je nu voor de eerste keer gaat snorkelen of tijdens uw jaarlijkse duikreis naar de tropen, SeaLife camera’s helpen je al meer dan 25 jaar de onderwaterwereld te ontdekken. SeaLife is het enige echt uitbreidbare camerasysteem dat u toestaat om accessoires toe te voegen wanneer u wilt.

 


Sea & Sea is de meest ervaren onderwaterfotografie fabrikant ter wereld die de meest geavanceerde producten maakt als onderwaterflitser, onderwaterbehuizingen en onderwatercamera’s. Stuk voor stuk Japanse top engineering van ongeëvenaarde kwaliteit. Bovendien zijn de producten van Sea & Sea uiterst betrouwbaar en erg gebruiksvriendelijk. Ze heten dan ook niet voor niet ‘THE UNDERWATER IMAGING COMPANY’

De Oosterschelde is één van de mooiste duiklocaties in Nederland! Op het terrein van De Stelhoeve staan diverse vakantiehuisje, ideaal voor een duikvakantie aan de Oosterschelde. Daarnaast heeft De Stelhoeve een groepsaccommodatie voor maximaal 56 personen. De vergaderruimte is geschikt voor duikcursussen, trainingen, instructies en als leslocatie. De theorie kan direct in praktijk worden gebracht door de dijk over te steken en in de Oosterschelde te duiken!

DuikReizen.nl is al meer dan 35 jaar een begrip onder duikers in Nederland en België. En dat is niet zonder reden! Wij zijn specialist in het organiseren van duikreizen naar diverse schitterende bestemmingen wereldwijd en stellen met de grootste zorg en passie de mooiste duikreizen samen. Wij denken graag met u mee en bekijken graag de verschillende mogelijkheden voor u.