Onze partners

Dertig jaar ervaring in het maken van watersportpakken heeft bij Bare geleid tot een complete productlijn met grote diversiteit én een aantal gepatenteerde technieken als ATR (Automatic Torso Recoil) en NST (No Stitch Technologie). Die technologieën maken je pak duurzaam, mooi en gemakkelijk in gebruik.

 


Metalsub is een Nederlandse fabrikant van duiklampen en quick release systemen. In alle producten worden uitsluitend lichtmetaal en roestvrijstalen onderdelen verwerkt, zodat ze geschikt zijn voor sport- en professionele duikers onder de meest zware omstandigheden. Kortom; dé lamp voor elke omstandigheid op elke duikstek!

 


Je kunt bij Onderwaterhuis.nl terecht voor een eerlijk en deskundig advies over digitale foto- en videoapparatuur. Onze medewerkers duiken, fotograferen en filmen zelf met veel van de producten uit ons assortiment: om ze te proberen, te testen én om onze klanten advies tips te kunnen geven. Onderwaterhuid organiseert daarnaast regelmatig cursussen onderwaterfotografie en -videografie.

 


Suunto is opgericht in 1936 door Tuomas Vohlonen, een Finse oriëntatieloper en uitvinder van het met vloeistof gevulde veldkompas. Sindsdien is Suunto voorloper van design en innovatie voor duikcomputers, instrumenten en sportieve horloges die worden gebruikt door avonturiers over de hele wereld. Van de top van de berg naar de bodem van de zee, Suunto rust buiten avonturiers uit om lichamelijk en geestelijk nieuw terrein te veroveren. De duikinstrumenten van Suunto worden in de Benelux verdeeld door AmilcoSports.

 
Dive and Travel is dé gespecialiseerde reisorganisatie voor duikreizen over de hele wereld: van het Caribische gebied tot het Verre Oosten en voor zowel beginnende als gevorderde duikers. Op onze website vind je informatie over de duikbestemmingen en de verschillende accommodaties die wij aanbieden. Daarbij vind je er ook mooie aanbiedingen!

 

 


Ook dit jaar heeft Diving Holidays weer volop gezocht naar de mooiste duikspots! Het aanbod varieert van luxe accommodaties tot de avontuurlijke camps in de woestijn en van gezellige drukte tot absolute rust. Zowel vertrouwde als nieuwe bestemmingen zullen zeker vakantiekriebels bij je losmaken. De uitgezochte locaties hebben allemaal een uniek karakter en zijn niet alleen voor duikliefhebbers aangenaam.

Aqua Lung is ontstaan vanuit het in 1902 opgerichte Air Liquide. In 1943 ontstond een samenwerking met uitvinder Jacques Yves Cousteau, die de “AquaLung” ontwikkelde. Alle fabrikanten onder de Aqua Lung vlag hebben hun eigen specialisme. Ze zijn opgericht met gedegen kennis van een specifiek productgroep binnen het duiken. Het produceren van een trimvest of duikpak vergt natuurlijk andere technieken en kennis als een ademautomaat. Met al deze kennis onder één dak is Aqua Lung een begrip in de wereldwijde duiksportmarkt.

Of je nu voor de eerste keer gaat snorkelen of tijdens uw jaarlijkse duikreis naar de tropen, SeaLife camera’s helpen je al meer dan 25 jaar de onderwaterwereld te ontdekken. SeaLife is het enige echt uitbreidbare camerasysteem dat u toestaat om accessoires toe te voegen wanneer u wilt.

 


Sublub is een duikwinkel met vestigingen in Rotterdam, Amstelveen, Zuidlaren, Voerendaal en Nieuwegein. We voeren een compleet assortiment van de betere duikmerken voor een strakke prijs. Kom langs voor no-nonsense advies op maat of bezoek www.sublub.nl (lid Thuiswinkelwaarborg).

 


TODI, dat is beleving, verwondering en veilige onderwatersport! TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen. Een gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23°. Je bent welkom! www.todi.be

 Merapi Tour & Travel is dé specialist in reizen naar en door Indonesië. We kennen de archipel als onze broekzak en weten als geen ander die kennis aan u over te brengen en uw reiswensen af te stemmen op de mogelijkheden.
Uit ervaring weten we dat de mooiste indrukken van een reis naar Indonesië bestaan uit contacten met de lokale bevolking. We organiseren in onze reizen dan ook bijzondere ontmoetingen, voor zowel volwassenen als kinderen. Merapi Tour & Travel werkt samen met lokale agenten op de verschillende eilanden. Daarmee kunnen wij u het beste reisaanbod tegen aantrekkelijke tarieven garanderen.
Vanaf 2010 organiseren we, samen met lokale agenten, ook reizen naar Maleisië, Thailand, Vietnam, Laos en Cambodja. Onze specialisten informeren u graag over Indonesië, Maleisië, Thailand, Vietnam, Laos en Cambodja!

Meer dan 60 jaar staat Mares wereldwijd bekend als toonaangevend fabrikant van technologisch geavanceerde duikmaterialen. De productlijn van Mares is het referentiepunt voor duikuitrusting: duikmaskers en ademautomaten, computers, onderwaterlampen, droogpakken, vinnen, geweldige accessoires en nog veel meer. Dankzij onze duikproducten kunt u alle schoonheden van de maritieme omgeving ontdekken in totale veiligheid en betrouwbaarheid, met de beste prestaties in verschillende situaties.
Het ontwikkelen van een passie voor de mariene wereld en al zijn vormen en facetten is mogelijk dankzij een reeks producten waarmee duikers nieuwe, gedenkwaardige emoties kunnen bereiken. Kies het beste voor je passie: Mares #justaddwater, de beste duikuitrusting voor je duiken, op maat gemaakt volgens elke specifieke behoefte en niveau van ervaring, waarmee je adembenemende onderwaterlandschappen kunt ontdekken.

 

 


Anchor Diving is de trotse distributeur van Anchor Dive Lights voor het vaste land van Europa. De duiklampen van deze Ierse producent zijn ontwikkeld door duikers voor duikers. Dat zie je in robuustheid, aandacht voor detail, grote variatie aan toepassingen en duurzaamheid. Verkrijgbaar bij de betere duikwinkel en online. Voor meer informatie bezoek de website: www.anchordivelights.com.