Onderwatersport Magazine

Onderwatersport, hét duikmagazine in je brievenbus

In dit duikmagazine staan interviews, reportages, artikelen en prachtige foto’s over allerlei duikgerelateerde onderwerpen: van biologie tot duiktechniek en van fotografie tot duikplaatsen ver weg én dichtbij. Samen met een actief, nieuwsgierig en duikend team van redacteuren en onderwaterfotografen schrijft en verzamelt hoofdredacteur Dominique van Dam iedere uitgave voor jou mooie, interessante en spannende artikelen zodat jij even lekker kan wegdromen!

Lees verder onder de foto

Wil je dit mooie duikmagazine ook ontvangen?

Alle leden van de NOB ontvangen zes keer per jaar Onderwatersport. Jij ook?

Sluit je bij ons aan!

Geef Onderwatersport cadeau! Bestel een los nummer

Wil je een los nummer cadeau geven aan een duikliefhebber die nog geen lid is? Of ben je nog geen lid, maar wil je kennismaken met het magazine? Mail dan naar info@onderwatersport.org en geef je bestelling door. De kosten per los nummer zijn € 7,00. Dit is inclusief verzendkosten.

Papier en digitaal

De meeste artikelen die in Onderwatersport staan vind je ook digitaal op Duikspotter.nl. Ga je dus op duikvakantie naar Egypte? Overweeg je een nieuwe onderwatercamera aan te schaffen? Of wil je meer weten over een bepaalde vissoort? Check snel of er de afgelopen jaren iets over is geschreven!

Meewerken aan Onderwatersport?

Verenigingen en duikers van de NOB kunnen altijd meewerken aan Onderwatersport. In de nieuwsrubriek ‘boven onder water’ delen we nieuws van en voor verenigingen en duikers. Dat kan verenigingsnieuws zijn, een leuke activiteit of een agenda-aankondiging. Wil je een (langer) verhaal of reportage schrijven voor Onderwatersport? Neem dan contact op voor details en de mogelijkheden, via email redactie@onderwatersport.org.

Adverteren

De NOB zet zich in voor alle onderwatersporters in Nederland. We laten hun stem horen bij overheden, natuurbeheerders en andere organisaties. Dankzij de steun van 13.000 leden, partners en adverteerders kan de NOB dit werk blijven doen en uitbreiden.
Zo is een samenwerking met de NOB niet alleen interessant voor jouw organisatie, maar investeer je tegelijkertijd in de onderwatersport. Dat is win-win! Benieuwd naar onze visie, bereikcijfers en mogelijkheden? Neem hiervoor contact op met Harry Brands (harry.brands@onderwatersport.org).

Download hier de Algemene Voorwaarden advertenties

Download hier de Mediakaart 2022