Workshops Onderwaterbiologie Wereldwijd voor instructeurs

Op 1 oktober verschijnt het nieuwe boek Onderwaterbiologie Wereldwijd. Deze langverwachte publicatie is het meest uitgebreide Nederlandstalige boek over populaire duikgebieden buiten Nederland. Er wordt onder andere ingegaan op de Noodwestkust van Europ, de Middellandse Zee, Rode Zee, Caribische Zee, de westkust van Noord-Amerika en Pacifisch Azië. Het boek maakt onderdeel uit van de specialisatie Onderwaterbiologie Wereldwijd.

Om jou als instructeur voor te bereiden op deze nieuwe specialisatie organiseren wij de workshop Onderwaterbiologie Wereldwijd.  Tijdens het theoriedeel in de ochtend behandelen we onder andere de inhoud van het boek en in de middag is er een praktijkopdracht. Tijdens de praktijkopdracht ga jezelf op ontdekking in het aquarium van de dierentuin.

Data en locaties
De workshop wordt aangeboden op de onderstaande data en locaties:
– Zondag 23 oktober 2016 – Diergaarde Blijdorp te Rotterdam
– Zaterdag 5 november 2016 – Wildlands Adventure Zoo te Emmen
– Zaterdag 12 november 2016 – Burgers Zoo te Arnhem.

Doelgroep
Om deel te kunnen nemen aan de workshop dien je in het bezit te zijn van een 2*-instructeursbrevet én de specialisatie Onderwaterbiologie Basis. Na afloop van de workshop heb  je de instructiebevoegdheid voor de specialisatie Onderwaterbiologie Wereldwijd en kun je daarmee aan de slag in je vereniging.

Kosten
Voor deelname aan deze eerste workshops vragen we een eigen bijdrage van €20,-. Deze bijdrage is voor de entree van het park. De betaling gaat via een factuur die je krijgt toegestuurd.

Boek
Het specialisatieboek Onderwaterbiologie Wereldwijd kun je tot 1 oktober voordelig in de NOB-webshop bestellen. Na 1 oktober gelden de reguliere verkoopprijzen.

Inschrijving
Ben je instructeur en heb je de specialisatie Onderwaterbiologie Basis gevolgd? Schrijf je dan in via de kalender op de website van de NOB. Vol is vol!

Foto: Janny Bosman