Word dit jaar nog NOB-duikinstructeur bij Center Parcs De Kempervennen!

In maart en september organiseren de NOB en Duikcentrum Divecompany.nl instructeursopleidingen bij Center Parcs De Kempervennen. De compacte en gecombineerde 1*- en 2*-instructeursopleiding wordt in vijf weekenden op een unieke opleidingslocatie gegeven. Na afronding van je opleiding ben je CMAS/NOB 2*-instructeur en kun je bij NOB-clubs zelfstandig NOB-duikopleidingen geven.

De opleiding in maart start op vrijdagavond 15 maart en eindigt half mei. De opleiding in september start vrijdagavond 20 september en duurt tot eind oktober. Beide opleidingen worden door NOB-docenten en NOB-Instructeur-Trainers gegeven bij het duikcentrum van de Kempervennen. Deze opleidingen onderscheiden zich van de reguliere NOB-instructeursopleidingen door:

  • Een relatief kortdurende opleiding met dezelfde inhoud en kwaliteit als een reguliere NOB-instructeursopleiding;
  • Een unieke locatie met alle voorzieningen voor het geven van een instructeursopleiding: theorielokalen, zwembad, buitenwater en een vulstation;
  • De mogelijkheid om op de locatie te overnachten (optioneel tegen meerprijs);
  • Intensieve begeleiding door NOB-docenten en –Instructeur Trainers.

Heb je interesse in één van deze opleidingen? Kijk dan voor meer informatie over de data, kosten en inschrijven bij:
Instructeursopleiding maart 2019
Instructeursopleiding september 2019

Het is een leerzame, leuke en compacte opleiding. Let op: het zijn wel intensieve en lange lesdagen! Doordat de weekenden vrij snel achter elkaar gepland zijn, moet je rekening houden met de leertaken die je als huiswerk mee naar huis krijgt. Ook thuis zal je dus flink wat uren aan de opleiding moeten besteden. De kans op succes wordt groter als je goed voorbereid naar de lesdagen komt!