Duikmagazine

Onderwatersport, hét duikmagazine in je brievenbus

In dit duikmagazine staan interviews, reportages, artikelen en prachtige foto’s over allerlei duikgerelateerde onderwerpen: van biologie tot duiktechniek en van fotografie tot duikplaatsen ver weg én dichtbij. Samen met een actief, nieuwsgierig en duikend team van redacteuren en onderwaterfotografen schrijft en verzamelt hoofdredacteur Dominique van Dam iedere uitgave voor jou mooie, interessante en spannende artikelen zodat jij even lekker kan wegdromen!

Lees verder onder de foto

Wil je dit mooie duikmagazine ook ontvangen?

Alle leden van de NOB ontvangen zes keer per jaar Onderwatersport. Jij ook?

Sluit je bij ons aan!

Papier en digitaal

De meeste artikelen die in Onderwatersport staan vind je ook digitaal op Duikspotter.nl. Ga je dus op duikvakantie naar de Cariben? Overweeg je een nieuwe onderwatercamera aan te schaffen? Of wil je meer weten over een bepaalde vissoort? Check snel of er de afgelopen jaren iets over is geschreven! NOB-leden kunnen gratis gebruik maken van Duikspotter.

Zelf schrijven?

Als je zelf een mooie duikervaring hebt, een ontwikkeling bij een duikplaats hebt gerealiseerd of een leuke specialisatie hebt gevolgd dan wil je daar misschien in Onderwatersport over vertellen. Dat kan! Mail je tekst naar redactie@onderwatersport.org, dan bekijkt de hoofdredacteur of het geschikt is voor plaatsing.

Adverteren

Ook dat kan! Neem hiervoor contact op met Harry Brands (harry.brands@onderwatersport.org).