Specialisatie Gevorderd Nitrox in nieuw jasje gestoken

Wil je meer uit je duiken halen? Met verrijkte luchtmengsels voorbij de nultijden van je duiktabel of duikcomputer gaan? Of langer op dat spectaculaire wrak blijven? En ben je een 3*-duiker die de NOB-specialisaties Nitrox Basis en Decompressieduiken al heeft gevolgd? Dan is de vernieuwde specialisatie Gevorderd Nitrox iets voor jou!

Dankzij het werk van een grote groep vrijwilligers is de specialisatie onlangs voorzien van de laatste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van nitroxduiken. Het resultaat is een gedegen en veilige opleiding, vergezeld van een modern en mooi instructieboek.

Valve shutdown

Tijdens de opleiding doe je kennis op over EAD, UPTD, OCA en configuratie van je duikuitrusting. Daarnaast komen vaardigheden als een valve shutdown, share air, verplaatsen van een stage, gas switch en het oplaten van een decoballon aan de orde. Verder ga je uitgebreid in op Oxygen Service en Oxygen Compatible en leer je over het plannen van een decompressieduik. Hierbij maak je gebruik van de NOB-diveplanner, een speciaal voor de NOB aangepaste versie van de GAP-software.

Bestellen

Benieuwd naar het nieuwe instructieboek? Vanaf a.s. zaterdag 26 mei kun je ‘m bestellen via de NOB-shop! Het boek kost €65,- inclusief brevetregistratiekaart en NOB-diveplanner (GAP). Tot 1 september 2012 kun je voor €55,- alleen het boek plus de NOB-diveplanner bestellen.