Even voorstellen: NOB-ambassadeur Nalini Parri

De NOB heeft inmiddels 4 ambassadeurs voor de onderwaternatuur in Nederland. Wij zijn hier erg blij mee! Deze ambassadeurs zetten zich in voor de bekendheid van de NOB en creëren bewustzijn rond de Nederlandse onderwaternatuur en het behoud hiervan. Benieuwd wie dit zijn en wat ze precies doen? Zij stellen zich graag aan je voor.

In deze rubriek stellen wij elke week één ambassadeur aan je voor. Deze week is het de beurt aan Nalini Parri.

Wat is je naam? Nalini Parri.

Waar woon je? Den Haag.

Bij welke duikvereniging ben je lid? Moby Divers in Rotterdam.

Welke brevetten en of specialisaties heb je? Rescue Diver en Nitrox.

Waarom ben je gaan duiken? Omdat ik verliefd ben op de schoonheid van het leven onder water en de sport is voor mij de perfecte balans tussen rust en adrenaline.

Welke ambities heb je nog als duiker? Ik wil graag Divemaster worden en uiteindelijk instructeur.

Waarom ben je ambassadeur van de NOB geworden? Heb je een bepaald doel of bepaalde boodschap die je graag wil overbrengen? Er zijn nog heel veel mensen die het duiken of de zee eng vinden. Met behulp van mijn social media en mijn content probeer ik te laten zien dat de lessen in Nederland ervoor zorgen dat je weet wat je doet. Je kunt mij volgen op TikTok en Instagram: @Duikelientje.

Wat is jouw aandachtsgebied als ambassadeur? Instructievideo’s maken zodat de theorie van een duikcursus op een eigentijdse en vereenvoudigde manier kenbaar gemaakt wordt.