Duik in de wonderen van de Nederlandse onderwaterwereld

Duik in de wonderen van de Nederlandse onderwaterwereld met G.B.D. Calamari’s Onderwater Biologie Opleiding 2024!

Oproep aan alle natuurliefhebbers en nieuwsgierigen! Ben jij klaar voor een fascinerende reis onder de oppervlakte van de groene soep van Nederland? G.B.D. Calamari is verheugd om de terugkeer van de Onderwater Biologie Opleiding aan te kondigen, en dit jaar maken ze een grote sprong voorwaarts door het in het Engels aan te bieden!

Vanaf 24 januari kun je in 9 woensdagavonden alles leren over de Nederlandse onderwaterwereld. Er worden presentaties gegeven door deskundige biologen en gepassioneerde biologiestudenten. Met een aantal praktische sessies, intrigerende aquarium displays en microscoopavonturen duik je echt diep in de onderwaterwereld. Of je nu een doorgewinterde duiker bent of iemand met een grote interesse in het onderwaterleven, deze cursus is op maat gemaakt voor jou! Je hebt geen duikbrevet of biologische voorkennis nodig – neem gewoon je nieuwsgierigheid en enthousiasme mee.

De cursusprijs is €35, inclusief hand-outs en presentaties van alle lessen en verfrissingen tijdens de lessen. Studenten betalen slechts €25 op vertoon van hun studentenkaart.

Tegen een extra vergoeding van €27,50 (vastgesteld door de Nederlandse Onderwatersport Bond, NOB) is het mogelijk om de NOB duikspecialty “onderwaterbiologie” te behalen. Je ontvangt dan ook het NOB onderwaterbiologieboek.

De lessen worden gegeven in het Willem-Alexander Sportcentrum en het Linneausborggebouw in Groningen op woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. De eerste les is op 24 januari, de cursus duurt in totaal negen avonden. Vragen of aanmelden? Stuur een e-mail naar: biologie@gbdcalamari.nl.

Inschrijven kan tot 17 januari, maar vol = vol!

Verzeker je nu van een plek en laat het onderwateravontuur beginnen!

Foto boven: René Weterings