Winnaars Groeten Uit Nederland fotoactie

De fotografen en winnende foto’s van de actie Groeten uit Nederland zijn bekend. Wie bracht volgens jullie het best in beeld hoe leuk de onderwatersport is en hoe mooi het in Nederland onder water is?

Alle deelnemers aan deze fotowedstrijd willen we bedanken voor de inzendingen! We hebben genoten van alle foto’s die zijn ingeleverd. De komende periode kan ook jouw foto ingezet worden voor promotie doeleinden van de onderwatersport. Zie je dus je foto voorbij komen? Deel vooral het bijbehorende (nieuws)bericht!

Uiteindelijk blijven er toch twee winnaars over! Brenda de Vries heeft met haar foto volgens de jury én het publiek goed laten zien hoe leuk de onderwatersport is. Dat Nederland onder water heel mooi is, is het beste in beeld gebracht door Jef Driesen – zijn foto kreeg de meeste stemmen. Dit zijn de foto’s.

Zo mooi is het onder water! – Foto: Jef Driesen

 

Zo leuk is onderwatersport! – Foto: Brenda de Vries

Brenda en Jef gefeliciteerd! Jullie ontvangen een voucher voor een cursus of workshop met een waarde van maximaal 89 euro, die beschikbaar wordt gesteld door Onderwaterhuis.NL en een set ansichtkaarten met je winnende foto’s. Daarnaast zijn jullie uitgenodigd voor de prijsuitreiking van het ONK op 27 november in Pathé Leidsche Rijn.

Ook alle mensen die een stem hebben uitgebracht, bedankt! Uit alle stemmers hebben we een ‘winnaar’ geloot. Leendert Kort krijgt een set ansichtkaarten met Groeten uit Nederland foto’s thuis gestuurd. Benieuwd naar alle foto’s die in deze wedstrijd zijn ingestuurd? Je vindt ze hieronder. Wil je volgend jaar ook meedoen met deze fotoactie? Houd vooral onze website in de gaten.

Bekijk hier alle foto’s