Volg de gratis online opleiding nitrox basis

De NOB organiseert op drie avonden de online opleiding nitrox basis. Jij kan gratis meedoen! In deze opleiding leer je over duiken met nitroxmengsels EAN32% en EAN36%. Je kunt met nitrox veilig langere duiken maken zodat je bijvoorbeeld die bijzondere vissen kunt zien, een duikwrak goed kunt bekijken of simpelweg langer genieten van ‘het onderwater zijn’.

Tijdens de specialisatie leer je duiken met een verhoogd zuurstofpercentage. Je leert de basiskennis over het materiaal en hoe een nitroxfles gevuld wordt. Ook worden een aantal medische onderwerpen behandeld. De opleiding bestaat uit drie avonden theorie en, als je een duikbrevet wilt halen, maak je twee buitenwaterduiken met nitrox.

De opleiding wordt op drie avonden gegeven vanaf 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur (inclusief een korte pauze):

Dinsdag 19 mei
Dinsdag 26 mei
Dinsdag 2 juni

Je kunt gratis aan deze avonden deelnemen door je vooraf in te schrijven. De docent van deze opleiding is Paul Remkes.

Schrijf je nu in!

Brevetkaart

Het mogelijk een NOB nitrox basis brevetkaart aan te vragen. Je maakt dan tenminste twee buitenwaterduiken met nitrox. Deze duiken maak je met een nitroxinstructeur bij je lokale vereniging. Ben je geen lid van een vereniging of ken je geen nitroxinstructeur, dan zorgen wij dat je in contact komt met een nitroxinstructeur. De kosten van het maken van de nitroxduiken en het materiaal dat je daarvoor nodig hebt, zijn voor eigen rekening.

Wil je een brevetkaart? Je moet hiervoor bij de inschrijving het lespakket bestellen. Het lespakket bestaat uit het nitrox basis lesboek, een nitroxduiktabel en een brevetkaart. De kosten van dit lespakket zijn:
€ 35,- voor leden van de NOB, inclusief order- en verzendkosten.
€ 45,- voor duikers die geen lid van de NOB zijn, inclusief order- en verzendkosten. Dit is inclusief lidmaatschap van de NOB tot het einde van het jaar. Je ontvangt dan drie keer Onderwatersport Magazine, bent verzekerd tegen ongevallen en aansprakelijkheid en je hebt onbeperkt toegang tot ons online platform Duikspotter.
Je ontvangt een factuur van de NOB.

Boek

Wil je alleen het boek bestellen, dan kan dat ook. Je ontvangt dan het boek en de nitroxduiktabel geleverd. Je  ontvangt dan geen brevetkaart. De prijs van alleen het boek is:
€ 17,- voor leden van de NOB, inclusief order- en verzendkosten.
€ 27,- voor duikers die geen lid van de NOB zijn, inclusief order- en verzendkosten.
Je ontvangt een factuur van de NOB.

Voor deelname aan de opleiding inclusief brevetkaart heb je tenminste een 1*-duiker of Open Water Diver brevet (of vergelijkbaar).

Wil je deelnemen aan deze opleiding? Schrijf je dan snel in.

Schrijf je nu in!

Door je in te schrijven ontvang je van ons een e-mail met informatie over de opleiding en op de dag van de opleiding (uiterlijk een uur voor aanvang) een e-mail met een link naar de online omgeving. Het boek en de duiktabel worden je zo snel mogelijk toegestuurd, die hoef je dus niet zelf in de webshop van de NOB te bestellen. Je ontvangt hiervoor een factuur van de NOB. De brevetkaart volgt zodra je opdrachten door de docent zijn ontvangen en bekeken.

Foto: Ferry van Dorst