Vier de zomer bij de DuikeninBeeld Duikdag

Heb jij zin in een leuke dag bootduiken, lunchen en bbq-en met een groep gezellige mensen? Meld je dan aan voor de DuikeninBeeld-duikdag op zaterdag 6 juli bij Scuba-Academie in Vinkeveen. Iedere duiker is welkom – beginner, gevorderd, technisch – en of je nu met je eigen buddy of alleen komt!

Programma 6 juli

Met de boten van Scuba-Academie vaar je naar een van de vele duikstekken met wrakjes, de snoekentuin, de grote veenblokken en divers onderwaterleven. Het team van DuikeninBeeld is erbij. Filmer Jeroen Thoolen geeft je graag tips & tricks zodat jij een leuke videoclip/story/reel kunt maken van je duik of van het hele event. Onderwaterfotograaf Edwin van der Sande beantwoordt je fotovragen en geeft tips hoe je nog betere duikfoto’s maakt. De dag is ideaal om je eigen ideeën en duikverhalen te delen met anderen. Tussen de twee bootduiken krijg je een lunch en aan het einde van de dag gaan we met z’n allen barbecueën (ook vegetarisch mogelijk!) op het heerlijke terras van Scuba-Academie.

Vanaf 9 uur ben je welkom bij Scuba-Academie. Je hebt dan de tijd om je set op te bouwen, je om te kleden en en nog een kop koffie/thee te drinken met iets lekkers erbij. Om 10 uur vertrekken de boten richting de eerste duik locatie.

Praktische zaken

  • Duikdag inclusief twee bootduiken, lunch én bbq – 73,50 euro.
  • De prijs is exclusief drankjes en flesvullingen.
  • Heb je geen eigen materialen, dan kun je deze bij Scuba-Academie huren.
  • Om deel te kunnen nemen moet je in het bezit zijn van een duikbrevet.
  • Voorafgaand aan de duik krijg je een uitvoerige briefing van de medewerkers van Scuba-Academie. Je dient hun aanwijzingen vóór, tijdens en na de duik op te volgen.

Het volledige dagprogramma is te vinden op website van DuikeninBeeld. Daar kan je je ook aanmelden voor deze duikdag.

Tekst: DuikeninBeeld