Uitnodiging: inspiratiesessie ‘Filmen met je smartphone’

Dinsdagavond 11 juli 2023 – Inspiratiesessie ‘Filmen met je smartphone’

De NOB organiseert elk jaar het ONK Onderwaterfoto &-film. Ben je beginnend of gevorderd, fotografeer je in zoet- of zoutwater? Er zijn diverse onderdelen en iedereen kan meedoen! Meer informatie: Inschrijven – Nederlandse Onderwatersport Bond

Eén van de nieuwste onderdelen van het ONK Onderwaterfoto &-film is het ‘ONK Reels’. Het is een laagdrempelig onderdeel van het ONK. Vorig jaar won ‘The Dutch Mermaid’ het onderdeel Reels. Bekijk haar creaties hier: www.instagram.com/thedutchmermaid/reels
Deelnemers aan het ONK Reels kunnen tot en met 23 september 2023 met één of meerdere korte video’s op TikTok, Facebook of Instagram deelnemen.

Inspiratiesessie: Praktische tips voor het maken van korte video’s

Om nog meer duikers te interesseren in het maken van korte video’s organiseert de NOB op dinsdagavond 11 juli een inspiratiesessie ‘Filmen met je smartphone’ in Veenendaal. Aan bod komen o.a.:

  • Shotcompositie: hoe maak je goede shots?
  • Shoot-to-edit: welke beelden heb je nodig om een verhaal te vertellen?
  • Techniek: hoe gebruik je de film-app van je smartphone?
  • Montage: hoe kan je van het opgenomen materiaal een korte video maken?

De sessie is een combinatie van theorie en praktijk. Er is deze avond voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer.

Locatie & tijd

Locatie: Sportcluster, Landjuweel 62, 3905 PH in Veenendaal (direct aan de A12).
De zaal is vanaf 19.00 uur open. De sessie start om 19.30 uur en wordt rond 21.30 uur afgesloten.

Aanmelden

Deze inspiratiesessie wordt kosteloos georganiseerd door de NOB. Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen aan deze training? Stuur dan uiterlijk 9 juli een e-mail naar info@onderwatersport.org.

  • Voor de fysieke training in Veenendaal geldt een minimaal aantal deelnemers van 5 personen.
  • Om meer duikers te enthousiasmeren voor het maken van korte video’s wordt deze inspiratiesessie ook online aangeboden. Hiermee hopen we nog meer liefhebbers te bereiken. De link van de online meeting wordt uiterlijk dinsdagochtend 11 juli gedeeld met de deelnemers.

 

Foto: Marleen Baas