Specialisatie van de maand oktober: Droogpakduiken

Droogpakduiken, ook duiken in de winter! In de maand oktober staat de specialisatie ‘Droogpakduiken’ centraal. Het specialisatieboek is tot en met 31 oktober met maar liefst 50% korting te koop in de webshop van de NOB. 

Duik je in een wetsuit maar zou je het leuk vinden om in de winter ook in Nederland te duiken? Leer dan duiken in een droogpak. Droogpakduiken is net even anders dan duiken in een wetsuit, zo is het trimmen bijvoorbeeld anders. Ook blijf je in een droogpak droog, wat betekent dat je op de kant en in het water warmer blijft. Nadat je deze specialisatie hebt gevolgd ken je de verschillende soorten droogpakken én kun je er uiteraard in duiken.

Cursusprogramma

De specialisatie Droogpakduiken bestaat uit ongeveer 5 uur theorie en 2 lesuren in het zwembad. Daarnaast maak je – in een droogpak uiteraard – 4 duiken in het buitenwater. Om deze specialisatie te volgen, heb je minimaal je 1*duikbrevet en ben je lid van een NOB duikclub.

Boek met 50% korting beschikbaar in de webshop

Het boek Droogpakduiken is beschikbaar in de webshop van de NOB en is gedurende de hele maand oktober te bestellen voor slechts € 4,75 per exemplaar.

Koop hier het boek Droogpakduiken

Foto: Rob Aarsen