Specialisatie van de maand november: Onderwaterfotografie

In de maand november staat de specialisatie ‘Onderwaterfotografie’ centraal. Er wordt 23 november een online inspiratiesessie georganiseerd over dit interessante onderwerp en het specialisatieboek is tot en met 30 november met hoge korting te koop in de webshop van de NOB.

Fotograferen tijdens het duiken

Vind je het leuk om te fotograferen en zou je dit ook graag tijdens het duiken willen doen? Volg dan de specialisatie Onderwaterfotografie. In deze cursus leer je de basis van het fotograferen onder water.

Wat ga ik leren?

Als eerste leer je hoe je jouw camera klaar maakt om mee onder water te nemen. Vervolgens gaat het over de fotografie, want hoe krijgt jouw foto een goede kleur in dat groene of blauwe water? Hoe zorg je voor de juiste belichting? Hoe krijg je die bewegende vis scherp op de foto? En wat kun je achteraf doen met nabewerking om jouw foto’s nog mooier te maken?

Om de specialisatie te volgen heb je minimaal 1*-Junior duikopleiding. Lees hier meer over het cursusprogramma.

Boek met korting beschikbaar in de webshop

Het handboek ‘Digitale Onderwaterfotografie Basis’, geschreven door Ron Offermans, is gedurende de hele maand november te bestellen voor slechts € 14,00 per exemplaar.

Online inspiratiesessie voor instructeurs: donderdagavond 23 november

Ben jij instructeur, of een instructeur in opleiding, en wil je meer weten over de specialisatie onderwaterfotografie? Sluit je dan aan bij de online inspiratiesessie op donderdagavond 23 november, van 20.00 – 21.00 uur. Ron Offermans vertelt uitgebreid over de specialisatie.
Deze online inspiratiesessie telt niet mee voor de instructeurslicentie. Je ontvangt t.z.t. een link waarmee je kunt inloggen op 23 november. Aanmelden kan via MijnNOB, nadat je bent ingelogd. Kan je jezelf niet (meer) aanmelden? Stuur dan een bericht naar opleidingen@onderwatersport.org. Alleen instructeurs die zichzelf hebben aangemeld, ontvangen een link.

Foto: Jos Broere