Promotievideo onderwatersport: Welkom op de Club!

Speciaal voor alle NOB clubs hebben we een promotievideo laten maken die laat zien hoe leuk het is om bij een club te duiken. Deze video heeft een lange en korte versie (een teaser) die je zo vaak mag delen als je wilt. 

De video’s kan je op het YouTube kanaal van de NOB vinden:

De teaser van 1 minuut voor (bijvoorbeeld) op social media:

En de langere, uitgebreide versie van bijna 10 minuten voor (bijvoorbeeld) op de website:

De video’s zijn ook te vinden op eDocuments onder het kopje ‘Communicatiemateriaal voor clubs’. Vanuit daar kun je ze zelf downloaden.

Eigen logo toevoegen? Dat kan!

In de lange versie is er de mogelijkheid om je eigen logo en website op het einde toe te voegen! Dit doen wij voor je, daarna kan je de lange versie bijvoorbeeld op je eigen website te zetten en delen. Wil je jouw loge en website in de video? Mail dan het verenigingslogo (liefst in PNG) en de url van de verenigingswebsite naar anna.vanderduim@onderwatersport.org. We sturen de op maat gemaakte video via Wetransfer naar je terug.

Deel deze video (kort/lang) vooral via je eigen kanalen. Doe dit zo vaak je wilt. Inspiratie nodig voor een bijpassend bericht op social media? We geven hierbij een suggestie:

Er staat elke week een groep duikers voor je klaar, je sluit nieuwe vriendschappen en je wordt steeds beter in het duiken in Nederlands water. Twijfel je nog (steeds) of duiken bij een club wat voor je is?

 Je bent bij ons welkom om vrijblijvend mee te duiken!

🔎 Meld je aan via (linkje toevoegen van jullie website)

🎬 Bekijk de hele video op [link YouTube o.i.d., evt. met eigen logo]

#welkomopdeclub #duikmee #introduik #sfeerproeven #NOB #onderwatersport 

Gebruik vooral ook de verschillende hashtags #welkomopdeclub #duikmee #hockeymee #zwemmee #introduik #NOB #duiksport #onderwatersport. Tag de NOB in jouw berichten zodat wij zien dat jullie de berichten plaatsen. Wij liken en delen dan je bericht, zodat je bericht meer onderwatersporters bereikt.