Prijsuitreiking ONK 2018

In mei en juni organiseerde de NOB het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) onderwaterfotografie- en videografie. Meer dan 100 deelnemers uit Nederland, België en Duitsland hebben aan verschillende wedstrijden deelgenomen.

Op zaterdagavond 29 september organiseert de NOB in Podium Hoge Woerd in De Meern (Castellum) de prijsuitreiking waarbij de winnaars van de verschillende wedstrijden bekend worden gemaakt, de prijzen worden uitgereikt, er een publiekswinnaar wordt gekozen en je alle winnende beelden en films ziet. Ook worden er korte interviews gehouden met onder andere de Nederlands Kampioen onderwaterfotografie 2016 en 2017 Raymond Wennekes en met professioneel onderwaterfilmer Klaudie Bartelink (Holland, Natuur in de Delta). De gastheren van de avond zijn Jack de Vries (voorzitter van de NOB) en Erik van Vessem (bestuurslid van de NOB).

De avond is een leuke en spannende avond uit voor de deelnemers aan de wedstrijd, maar ook leuk voor geïnteresseerden in onderwaterfoto- en videografie, de onderwaternatuur en fotografie.

De kosten van de avond in de voorverkoop zijn € 2,50 p.p. (exclusief € 0,55 betalingskosten). Hiervoor krijg je toegang tot het theater en één consumptie (koffie, thee, frisdrank, water, bier of wijn). Je kunt je gratis inschrijven door een e-mail te sturen aan info@fotokampioenschap.nl met vermelding van je naam en het aantal personen (zonder consumptie).
Via de voorverkoop heb je gegarandeerd een zitplaats. Aan de kassa is de toegang gratis (zonder consumptie en vol is vol).

Schrijf je snel in via info@fotokampioenschap.nl!