Plaats eenvoudig je verenigingsfoto’s en –filmpjes online

Heb je een leuke activiteit met je vereniging of duikschool gehad? Dan wil je de foto’s en/of filmpjes hiervan natuurlijk graag delen. Voor veel verenigingen en duikscholen is het lastig om dit via hun eigen website te doen, omdat het meestal ICT-kennis vereist en/of veel tijd kost. Daarom is de NOB een samenwerking aangegaan met MyAlbum, een website waar je heel gemakkelijk een mooi fotoalbum kunt aanmaken van jouw verenigingsactiviteit.

Alle NOB-verenigingen en –duikscholen mogen een jaar lang gratis het premium lidmaatschap (t.w.v. €4,99 per maand) van MyAlbum uitproberen. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt albums aanmaken. Een album aanmaken gaat heel makkelijk: jij selecteert de foto’s of filmpjes, MyAlbum uploadt deze en plaatst ze op een mooie manier in het album. Als je wilt kun je aan het album meer informatie toevoegen; zo kun je teksten schrijven, aangeven wat het weer was en op de kaart laten zien waar de activiteit plaatsvond. Is je album klaar? Dan kun je de link delen of op je website zetten, zodat geïnteresseerden het album kunnen inzien. Leuk voor de leden, maar ’t komt zeker ook positief over op potentiele leden die jullie site bezoeken!

Inspiratie

Ben je benieuwd hoe zo’n album eruit zou kunnen zien? Vorig jaar maakten wij voor het WK Onderwaterfotografie albums aan met de winnende foto’s en met beelden van alle vrijwilligers.

Aanmelden

Interesse? Je kunt je tot 1 maart 2017 gratis aanmelden voor het premium lidmaatschap van MyAlbum. Als NOB-vereniging of duikschool hoef je hiervoor het eerste jaar niet te betalen; daarna betaal je €4,99 per maand. Uiteraard kun je het lidmaatschap beëindigen wanneer je wilt. Als je het lidmaatschap beëindigt blijven alle albums die je hebt gemaakt bestaan en wordt jouw account omgezet naar een gratis account. Met het gratis account kun je vervolgens nog maximaal vijf albums aanmaken.

Foto: Jos Broere