Onderwatersport Magazine in 2019

Die paar dinsdagen in het jaar waarop het nieuwe Onderwatersport Magazine bij jou op de deurmat valt, dat zijn toch fijne momenten? Ook in 2019 zullen die momenten blijven bestaan, maar toch gaat er iets veranderen. Het magazine zal namelijk minder vaak op je deurmat vallen. 

Van papier naar digitaal

Door minder magazines uit te brengen hebben wij meer ruimte om inspirerende content te maken voor digitale media. Denk hierbij aan social media, nieuwsbrieven en Duikspotter. Door deze verandering kunnen wij meer gebruik maken van bewegende beelden, kunnen wij beter inspelen op actualiteiten en kunnen we lokale evenementen aan de kalender toevoegen. Zo ben jij als lezer altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de duikwereld. De hoeveelheid content op papier en online blijft gelijk.

Exclusieve artikelen

Op dit moment worden alle artikelen uit Onderwatersport Magazine ook voor Duikspotter gebruikt. Vanaf volgende maand plaatsen we meer exclusieve artikelen die niet in het magazine komen.

Het is overigens niet de bedoeling dat het magazine op den duur komt te verdwijnen. Het magazine blijft gewoon bestaan!

Heb jij nog geen Duikspotter account? Registreer je voor een gratis proefmaand op: www.duikspotter.nl/registreer. Als lid van de NOB kun je je relatienummer aan je account koppelen waardoor je gratis onbeperkte toegang hebt; niet voor een maand, maar voor altijd! Dit doe je door je gegevens in te vullen bij Mijn gegevens.