Onbezorgd op duikvakantie? Sluit de duikreisverzekering af

Veel duikers hebben de eerste buitenduiken in Nederland alweer gemaakt. Ze verheugen zich op warme, zonnige dagen waarbij het frisse Nederlandse water zal opwarmen tot aangename temperaturen. Nu de meivakantie overal gestart is, worden langzamerhand plannen gemaakt voor duikvakanties deze zomer. Met zowel opties in binnen- als buitenland is dit een goed moment om je duikreisverzekering te checken. Op vakantie wil je immers onbezorgd kunnen genieten!

“Ongeluk zit in een klein hoekje…” of “dat overkomt mij toch nooit…” Niemand zal ervan uitgaan dat er een ongeluk gebeurt op vakantie. Toch is het fijn als je je niet druk hoeft te maken in het geval dat er wel iets mis gaat. Een doorlopende duikreisverzekering afsluiten is hiervoor ideaal.  De NOB biedt verschillende duikreisverzekering aan waarbij er voor iedereen een passende optie is om af te sluiten. Je duikvakantie in het buitenland of dagje duiken in Nederland zijn hiermee altijd goed verzekerd.

Onbezorgd duiken op vakantie

Leden van de NOB zijn met hun lidmaatschap wereldwijd verzekerd tegen duikongevallen. Wil je ook andere zaken verzekeren, zoals je reisbagage, geneeskundige- en annuleringskosten, dan is het verstandig de aanvullende reisverzekering van de NOB af te sluiten. Je bent dan goed verzekerd voor al je reizen!

De doorlopende duikreisverzekering is al af te sluiten vanaf €45,- per jaar. Aanvullend hierop kan je je partner en kinderen meeverzekeren, maar ook een annuleringsverzekering afsluiten. Alle mogelijkheden omtrent de duikreisverzekering en het afsluiten van de duikreisverzekering, kan je hier vinden.

Voor leden van de NOB is de verzekering door de lage premie extra interessant. Voor duikers die nog geen lid zijn van de NOB is de verzekering ook af te sluiten. Je wordt daarmee direct lid van de NOB.

Help, een noodsituatie! Wat nu?

Voor ondersteuning en coördinatie bij (duik)ongevallen die je op reis in binnen- en buitenland overkomen, neem je contact op met de alarmcentrale die in de polis van je verzekering staat. Ben je via de NOB Duikreisverzekering verzekerd, dan kun je 24/7 contact opnemen met Alarmcentrale SOS International Amsterdam via telefoonnummer +31 (0)20 – 651 51 51.

 

Deel je prachtige plaatjes van je duikreizen met ons! Laat ons op Instagram of Facebook zien hoe jij onbezorgd geniet tijdens het duiken.