NOB wint aanmoedigingsprijs van Bonaire Toeristenbureau

Reden voor het Bonaire Toeristenbureau om even stil te staan bij het afgelopen jaar en alle partners weer te bedanken voor hun medewerking. Dat doet het Bonaire Toeristenbureau traditiegetrouw tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs. Naast de aanmoedigingsprijs wordt ook de Bonaire Promotieprijs uitgereikt. Dit is een prijs voor personen of bedrijven die Bonaire op een positieve manier onder de aandacht hebben gebracht. Dit jaar is de prijs voor het Wereld Natuur Fonds.

Foto: Rob Aarsen

Carice in Caribisch Nederland

Het Wereld Natuur Fonds maakte in 2010 de documentaire ‘Carice in Caribisch Nederland’. Hierin wordt Carice van Houten gevolgd tijdens haar ontdekkingstocht op Bonaire. Er is onder meer te zien hoe de actrice en ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds een schildpad doopt. De documentaire is uitgezonden op National Geographic Channel.

Roze ei

Bente van der Wilt van het Wereld Natuur Fonds ontving de prijs uit handen van Roger Davids. De directeur van het Bonaire Toeristenbureau reikte tijdens de Vakantiebeurs ook het ‘Roze ei’ uit. Deze aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar alle mensen die betrokken zijn bij de organisatie van de Bonaire Dive & Eco Challenge. Voor dit evenement, dat in mei dit jaar zal plaatsvinden in Nederland en België en in november op Bonaire, werd op de vakantiebeurs het startschot gelost. Tijdens de uitreiking werden Rob Keersmaekers van Duiken Magazine, Rudy Kloppenborg van ABC Travel, Suzanne de Rooij van Bonaire Fun Travel, Madeleine van Wilderen van KLM en Harry Brands en Anne Schulze van de NOB,  in het zonnetje gezet.

Maar ook de rest van de aanwezigen werd verrast. Zo kreeg iedereen een duikbril cadeau. Een knipoog naar de Bonaire Dive & Eco Challenge, waarmee het Bonaire Toeristenbureau het belang van een goede samenwerking met alle partners nog eens wilde onderstrepen.

Foto: Rob Aarsen