NOB-leden krijgen korting op toegang Duikvaker

Op 4 en 5 februari is de grootste en leukste duikbeurs van Nederland, de Duikvaker in Houten. Drie hallen vol met materialen, opleidingen, vakanties, activiteiten en interessante presentaties. Kortom, alles over duiken in één weekend en op één locatie! De NOB is er uiteraard ook om jou bij te praten over onze activiteiten en je vragen te beantwoorden.

20% korting voor NOB-leden

NOB-leden krijgen 20% korting op de toegangsprijs en maken kans op het 400 pagina’s dikke Onderwaterbiologie Wereldwijd! Bestel daarom nu alvast je kaarten en maak kans op het boek dat we verloten. Vul onderaan je bestelling de NOB promocode NOB17DV in. De korting geldt alleen tijdens de online voorverkoop en de actie is geldig tot en met vrijdag 3 februari 2017 16.00 uur. In de week na de Duikvaker maken we bekend wie het boek heeft gewonnen.

Lid worden met korting

Ben je nog geen lid van de NOB? Word dan tijdens de Duikvaker lid. Tijdens de Duikvaker betalen nieuwe leden voor de rest van het jaar slechts € 30,-! Deze lidmaatschapsactie geldt van vrijdag 3 februari t/m zondag 5 februari 2017.

Wil je ook lid worden?

Duikvaker-aanbieding boek Onderwaterbiologie Wereldwijd

Onderwaterbiologie Wereldwijd is tijdens de Duikvaker voor een speciale prijs te koop: € 45,- (€ 50,- inclusief brevetregistratiekaart). Het boek kan je direct meenemen. Afrekenen kan alleen via een pinbetaling.

Win vrijkaarten

Ten slotte mogen we 3×2 vrijkaarten voor Duikvaker 2017 verloten! Ga naar onze Facebook-pagina en reageer op het bericht over de winactie door jouw buddy in je reactie te taggen. 31 januari maken we de winnaars bekend.