Nieuwe workshop ‘Toezicht in het Zwembad’ voor instructeurs

Veel duikverenigingen zetten hun eigen toezichthouder in tijdens de zwembadlessen. Echter wordt er op dit moment aan de zwembadwet gewerkt, waardoor iedere toezichthouder vanaf volgend jaar jaarlijks moet aantonen dat hij vaardig is in reddende handelingen: iemand naar boven halen, naar de kant vervoeren en op de kant brengen. Hiervoor hebben wij de NOB Zwemtest voor Duikers ontwikkeld. Ben jij instructeur en wil jij deze zwemtest kunnen afnemen? Volg dan de workshop Toezicht in het Zwembad op zondag 15 februari, zaterdag 21 maart of zaterdag 18 april in het zwembad van de Koninklijke Nederlandse Zwembond in Zeist!

Jaarlijkse zwemtest

Na het volgen van de workshop ‘Toezicht in het Zwembad’ kan jij bij de leden van jouw club die toezichthouder willen worden de NOB Zwemtest voor Duikers jaarlijks afnemen. De zwemtest bestaat uit een inleiding ‘op het droge’ en vervolgens uit zelf oefenen en uitproberen in het zwembad.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan via de cursusadministratie in Mijn NOB. Heb je vragen over de workshop? Neem dan contact op met Westley Verdonk via westley.verdonk@onderwatersport.org of door te bellen naar 0318-559347.