Nieuwe samenstelling commissie onderwaterhockey

Bij onderwaterhockey Nederland was het even stil maar vanaf nu gaat daar verandering in komen. Achter de schermen waren ze druk bezig met het samenstellen van een nieuwe commissie. Sinds eind 2020 heeft de Nederlandse onderwaterhockey commissie een nieuwe samenstelling en een aantal nieuwe gezichten. Ze stellen zich graag aan je voor! 

Jarno Dekkers - Voorzitter

Jarno Dekkers is onze nieuwe voorzitter. Jarno hockeyt bij Njord in Veldhoven, is vaak actief als vrijwilliger bij toernooien en was tot voor kort secretaris van de commissie. Jarno wil o.a. de commissie weer ‘zichtbaar’ maken voor onderwaterhockey Nederland. Voor degenen die Jarno nog niet kennen: hij maakt graag een praatje en is altijd aardig en geïnteresseerd, goede kwaliteiten voor een voorzitter!(voorzitter@onderwaterhockey.nl)
Remco Dijk - Breedtesportcoördinator

Remco Dijk is de nieuwe breedtesportcoördinator. Remco is al vele jaren actief als speler, vrijwilliger en coach bij GOV, UVO en de selectie. Hoewel Remco geen luidruchtig type is heeft hij ontzettend veel ideeën voor de ontwikkeling van onderwaterhockey, van breedtesport tot topsport en sponsoring. Naast het coördineren van de competitie zullen we hier ook met Remco over sparren. (breedtesport@onderwaterhockey.nl)
Anthony van der Hoest - Penningmeester

Anthony van der Hoest blijft penningmeester. Anthony zit al sinds 2014 in de commissie, en zijn kennis hiervan blijkt erg waardevol voor de verder relatief jonge commissie (commissie-ervaring). Naast het bijhouden van de financiën houdt deze vriendelijke reus onze plannen realistisch en haalbaar. Anthony traint en speelt bij Manta en Baramoenda en heeft jaren bij de selectie gespeeld. (penningmeester@onderwaterhockey.nl)
Eunice Lammers - Topsportcoördinator

Eunice Lammers is de nieuwe topsportcoördinator. Eunice traint en speelt bij Argonauta en is daarnaast actief met o.a. het organiseren van toernooien, communicatietaken. Ze heeft in 2013 gespeeld op het WK en in 2017 een EK en zal deze ervaringen meenemen in haar nieuwe rol. Ze kijkt er erg naar uit om de toekomstige selecties te ondersteunen. De eerste stappen voor de voorbereiding daarvan zijn al gezet.(topsport@onderwaterhockey.nl)
Vera Praet - Secretaris

Vera Praet is de nieuwe secretaris. Vera speelt bij Dordrecht en UVO. Ze denkt graag met alles mee en heeft een aantal ideeën voor de ontwikkeling van onderwaterhockey in Nederland uitgewerkt. Ze hoopt dit jaar een deel van deze doelen te behalen, beginnend met het opzetten van de werkgroepen. Ze zal in principe voor één jaar commissielid zijn, daarna is de ambitie om weer naar internationale toernooien te gaan. (info@onderwaterhockey.nl)

Toekomstplannen en werkgroepen

We kijken er erg naar uit om met zijn allen iets voor onderwaterhockey te betekenen. We hebben leuke plannen en willen deze graag met jullie delen. Met zijn vijven kunnen we natuurlijk niet alle aspecten van onderwaterhockey Nederland volledig ondersteunen. Daarom willen we werkgroepen oprichten met iedereen die iets voor OWH NL wil betekenen. Over de werkgroepen volgt binnenkort meer informatie.

Oud-commissieleden bedankt!

Ook hebben een paar oud-commissieleden afscheid genomen van de commissie. Eind 2020 Coen van de Laar en Koen Fischer, en eerder Kees Ruijer, Mirjam Praet en Patrice Sijffers. Zij blijven op hun eigen manier betrokken bij onderwaterhockey, bijvoorbeeld in bepaalde werkgroepen of bij hun vereniging. We willen al deze oud-commissieleden van harte bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren!