Maak kennis met de studentenduikverenigingen!

Wil jij (leren) duiken tijdens de introductieweken?

In de zomervakantie worden in vrijwel alle studentensteden introductieweken georganiseerd om de kersverse studenten kennis te laten maken met het studentenleven van hun toekomstige studie-oord. Tijdens deze introductieweken zijn ook een aantal studentenduikverenigingen actief! Een uitgelezen moment om deze verenigingen onder jullie aandacht te brengen.

De Leidse Studenten Duikvereniging (LSD), Calamari en Ad Fundum (beide uit Groningen) doen in de week van 13-17 augustus hun stinkende best om zoveel mogelijk duikende studenten-to-be aan te trekken. De duikverenigingen hebben tijdens de introweken de meest fantastische programma’s samengesteld. Fervente Nederland-duikers of de duikers die op hun vakantie een PADI brevet hebben gehaald; ze proberen álle studenten met een brevet (weer) lekker aan het duiken te krijgen en hen tegelijkertijd het beste uit hun studententijd te laten halen. De verenigingen bieden veel mogelijkheden op het gebied van duiken, snorkelen en onderwaterhockey. Nieuwsgierig?

Meer info over de introweek activiteiten:

Meer info over de verenigingen? Check FB en de website!
Leidse Studenten Duikvereniging (LSD) (Leiden) –   Facebook
G.B.D. Calamari (Groningen) –   Facebook
Ad Fundum (Groningen) –   Facebook

Lijkt het je leuk om naast je studieboeken ook in het diepe te duiken? En zie jij een studentenduikvereniging als de perfecte combinatie tussen de duiksport en het beste uit je studententijd halen? Wacht dan niet langer en breng tijdens de introweken een bezoekje aan één van de verenigingen!

Tot onderwater!