Jouw gegevens zijn veilig bij de NOB

Je hebt het gisteren misschien wel gelezen: de Autoriteit Persoonsgegevens onderzoekt momenteel de wijze waarop sportbonden omgaan met persoonsgegevens van leden. Graag benadrukken wij dat jouw gegevens bij de NOB veilig zijn: de NOB verkoopt geen persoonsgegevens van haar leden.

Jouw persoonsgegevens hebben we nodig om bijvoorbeeld de Onderwatersport aan je op te kunnen sturen. Waarvoor wij precies jouw persoonsgegevens gebruiken hebben we beschreven in ons privacy statement.

Waarom krijg ik toch af en toe commerciële post?
De NOB heeft samenwerkingen en adverteerders die regelmatig met een advertentie in de Onderwatersport staan. Af en toe ontvang je bij de Onderwatersport van deze partners een kortingsbond of aanbieding. Één ding is daarbij helder: jouw persoonsgegevens verstrekken we niet aan hen. De reclame of aanbiedingen die jij sporadisch krijgt, worden samen met de Onderwatersport verstuurd vanuit de NOB.

Vragen?
Heb je vragen over jouw privacy bij de NOB? Lees dan het privacy statement. Heb je naar aanleiding daarvan alsnog een vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@onderwatersport.org.