Help jij mee een duikwrak af te zinken in Zeeland?

Bij duiklocatie Strijenham (79) op Tholen wil de NOB een wrak afzinken: de garnalenkotter TS 7. De realisatie van het project is al heel dichtbij, het streven is om het schip in het voorjaar van 2016 af te zinken. Maar door het wegvallen van een verwachte subsidie komen we op het laatste moment nog ongeveer €9.500 tekort. Daarom vragen we jouw hulp, zodat we dit schip toch kunnen laten afzinken en op deze manier een mooi duikwrak in Zeeland kunnen creëren voor een grote groep duikers.

Wat is het probleem?

Voor de realisatie van het project is ongeveer €23.000,- nodig. Een groot deel van de financiering wordt opgebracht door de Provincie Zeeland, Gemeente Tholen, Bootduiken Tertius en de NOB. Door het wegvallen van een verwachte subsidie komen we nu ongeveer €9.500 tekort, wat betekent dat het project niet door zou kunnen gaan. Dit zouden wij heel zonde vinden en daarom vragen we jou om een eenmalige bijdrage.

Help mee!

Lijkt het je gaaf om vanaf 2016 bij Strijenham op een 17 meter lange stalen schip te duiken uit 1914? Help dan mee! Je kunt een donatie doen vanaf €5, waarmee je dit project mede mogelijk maakt. Als dank voor je donatie:

  • mag je als één van de eersten duiken op het wrak tijdens het VIP-event. De NOB zorgt uiteraard voor een hapje en een drankje!
  • bij een donatie vanaf €10,- komt jouw naam (met alle andere donateurs) op het wrak

Let op: de financiering moet snel rond zijn, daarom kun je tot uiterlijk donderdag 17 december 2015 een donatie doen. Gaat het project niet door? Dan krijg je uiteraard je geld terug.

Doneren is niet meer mogelijk.