Groeten uit Nederland – Stem nu!

De shortlists zijn bekend. Je kunt nu stemmen op je favorieten van de leukste fotowedstrijd van deze zomer – Groeten uit Nederland. Welke twee foto’s gaan winnen?

Duiken is leuk, snorkelen is leuk en wat te denken van onderwaterhockey, freediven en vinzwemmen! Allemaal activiteiten die je in Nederland kunt beoefenen. En hoe is het wel niet onder water in Nederland – zoet water, zout water, we hebben het allemaal en al dat water herbergt het mooiste leven in prachtige kleuren.

In de zomer van 2021 kon iedereen foto’s insturen voor de fotowedstrijd Groeten uit Nederland, een initiatief van de Nederlandse Onderwatersport Bond en DuikeninBeeld. En dat hebben we geweten! Er  zijn massaal foto’s ingestuurd voor de categorieën De mooie wereld onder water en Onderwatersport is leuk.

 

Maar geen wedstrijd zonder winnaar…

wie dat wordt, bepaal jij – samen met de andere stemmers. De jury heeft voor de categorieën Onderwatersport is leuk en De mooie wereld onder water een shortlist samengesteld. Daaruit kun jij je favoriet(en) kiezen. Je kunt tot en met 31 oktober 2021 je stem uitbrengen.

 

Hoe? Klik op de knop en stem!

En door te stemmen maak je kans op een setje ansichtkaarten van Groeten uit Nederland!