Gratis fotoapparatuur uitproberen met de Fotobox!

Via je vereniging onderwaterfoto-apparatuur uitproberen in het zwembad? Exclusief voor NOB- verenigingen heeft Onderwaterhuis.NL  de “Onderwaterhuis.NL Fotobox” samengesteld. De box is gevuld met twee onderwatercamera’s, een flitser, een ringlamp en een foto/focuslamp. Je kunt deze fotobox via de NOB reserveren voor jouw vereniging. Je vereniging mag de spullen dan gebruiken voor testsessies door leden in een zwembad (gedurende 2 weken). Helemaal gratis!

Fotograferen onder water is leuk! Veel duikers gaan nooit meer het water in zonder camera als ze het onderwaterfotografievirus eenmaal te pakken hebben. Kijk maar eens aan de waterkant…een groot deel van de duikers heeft een onderwatercamera in zijn of haar handen. Het maakt het duiken leuker en je kunt je vrienden en familie laten zien wat er onder water allemaal te zien is. Om NOB-leden via hun duikvereniging in de gelegenheid te stellen ook eens een onderwatercamera uit te proberen hebben we samen met de Onderwaterhuis.NL de Fotobox in het leven geroepen. Maak eens kennis met onderwaterfotografie. Misschien verrijkt het ook jouw duiken!

Ben je al onderwaterfotograaf? In de Fotobox hebben we drie accessoires opgenomen, die je eens kunt uitproberen: een externe flitser, een ringlamp en focus/videolamp. Ook is er een korte video met uitleg over de inhoud van de Fotobox. Je reserveert de Fotobox door een bericht te sturen aan: info@onderwatersport.org.

Win jij de Weefine Smart Focus 2300 lamp uit de fotobox?

Maak een leuke (onderwater)foto van jouw clubleden, die aan de slag zijn met de apparatuur uit de Fotobox. Plaats die foto op Facebook met in de omschrijving #OWHFotobox. Dat mag op je eigen Facebookpagina of op de pagina van je duikvereniging. Zorg ervoor dat je de foto Openbaar plaatst (wereldbolletje zichtbaar). Eind 2017 kiezen we de leukste foto en maken we bekend wie de Weefine Smart Focus 2300 lamp wint!

(Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Foto’s mogen door Onderwaterhuis.NL en de NOB worden gebruikt in diverse uitingen.)