Exclusief NOB-ledenevent: Voorvertoning De Wilde Noordzee

Duik mee de diepte in met de avontuurlijke film De Wilde Noordzee. We volgen de ervaren duiker en cameraman Peter van Rodijnen, die de afgelopen 20 jaar in zeeën over de hele wereld heeft gefilmd. Peter is bovendien bestuurder van de NOB, wat dit een extra bijzondere film maakt!

Op 8 september draait deze film als voorvertoning in het Heerenstraat Theater in Wageningen. Een exclusief event voor leden van de NOB!

Exclusief ledenevent

Speciaal voor onze leden organiseren wij in samenwerking met M&N Media Group een exclusief ledenevent op 8 september in Wageningen. De kaartverkoop start binnenkort, maar je kunt nu alvast interesse tonen door jezelf op de mailinglijst te zetten. Je zult dan eind mei een mail krijgen waarin je een kaartje kunt kopen.

Aanmelden voor de mailinglijst

  • Zondag 8 september 2024, 13:00 uur
  • Heerenstraat Theater, Molenstraat 1B, Wageningen
  • Elk NOB-lid kan maximaal 4 kaartjes bestellen
  • Tickets kosten € 10-, (inclusief 1 consumptie, aangeboden door de NOB)

Aanmelden voor de mailinglijst

Film De Wilde Noordzee

Geïnspireerd door de befaamde ontdekkingsreiziger Jacques Cousteau besluit Peter de onbekende onderwaterwereld van de Noordzee in beeld te brengen. Zo dichtbij, maar tegelijk zo onbekend: de Noordzee, het grootste natuurgebied van ons land! Als Peter aan zijn onderwaterreis begint, wordt hij al snel geconfronteerd met grote uitdagingen. Hij krijgt te maken met gevaarlijke en krachtige stromingen, slecht zicht in troebel water en hevige stormen, maar zijn vastberadenheid om de geheimen van dit ongetemde natuurwonder te ontrafelen wankelt nooit.

Met verbluffende en oogstrelende beelden onthult Peter van Rodijnen een spectaculaire onderwaterwereld, die voor de meesten van ons volkomen onbekend is. Een onvergetelijk avontuur voor jong en oud!

Aanvankelijk dacht hij in de Noordzee vooral grote en iconische diersoorten zoals de reuzenhaai, orka en tonijn te gaan filmen. Maar al snel realiseert hij zich dat deze slechts een onderdeel zijn van een veel groter en onderling verbonden systeem en dat de gezondheid van de Noordzee afhangt van ál haar bewoners, van het kleinste plankton tot de grootste haai.

Aanmelden voor de mailinglijst