Duikvereniging Narwal verkozen tot ‘Vereniging van het Jaar’

Afgelopen mei werden in iedere gemeente de genomineerden voor ‘Vereniging van het jaar’ bekendgemaakt. Met trots heeft Duikvereniging Narwal twee plaquettes in ontvangst mogen nemen, één voor gemeente-winnaar en een tweede voor provincie-winnaar. Het doel van verkiezing is om de kracht van sport- en cultuurverenigingen bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Volgens Duikvereniging Narwal is dat zeker gelukt!

“Wij zijn ontzetten trots op deze uitslag, vooral ook omdat wij een relatief kleine vereniging zijn. Het laat echter goed zien hoe wij als vereniging met elkaar omgaan en elkaar steunen in alles wat we doen. Ons motto is “duiken doe je samen” en dit is dan ook iets is wat we samen gepresteerd hebben, met alle leden”. – Hans van Os

Bezoek jury
Begin september bezoekt de jury de 24 verenigingen die provincie winnaar zijn geworden. Elke vereniging zal getoetst worden op thema’s als; maatschappelijke impact, duurzaamheid en betrokkenheid. Op basis van het juryoordeel wordt er een top 3 gekozen. De twee winnende verenigingen worden bekendgemaakt tijdens de Nationale Sportweek in september en mogen daar hun prijs in ontvangst nemen. Duikvereniging Narwal hoopt dat er in de toekomst ook in Almere en Flevoland meer ruimte komt voor de duiksport en bedankt iedereen, die op de vereniging gestemd heeft! Het behalen van de twee plaquettes en mogelijk de top 3, ziet de vereniging als mooie opsteker voor duiksport.