Duikvaker 2023, korting voor NOB leden

Duikvaker is de duikbeurs voor alle duikers! Van recreatieve tot technische duikers, van duikpro’s tot beroepsduikers, van snorkelaars tot onderwaterfotografen en van freedivers tot filmers. Voor iedereen is er iets te doen op Duikvaker. NOB leden krijgen 20% korting op hun entreebewijs!

Lees verder onder de afbeelding

Bijna 150 exposanten en vele sprekers van over de hele wereld staan garant voor een daverend weekend. Expo Houten ademt duiken tijdens Duikvaker. Er zijn presentaties tot een uiteenlopend aanbod van duik- en snorkelmaterialen, onderwaterfotografie, duikvakanties en opleidingen. Wil je duiken op Bonaire, duiken in Nederland of ben je op zoek naar een duikvakantie in Egypte? Vele reisorganisaties en duikscholen op Duikvaker wijzen je de weg. Bij diverse duikwinkels koop je duikmaterialen. En ben je op zoek naar de duikopleiding die het beste bij je past? Dan heb je op Duikvaker ruime keuze. Kortom, de duikbeurs Duikvaker neemt je mee in de onderwaterwereld.

Natuurlijk is de NOB ook aanwezig op dit leuke event én krijg jij als lid van de NOB 20% korting op jouw entreebewijs met de kortingscode NOB23. Nog geen kaartje gekocht? Waar wacht je op?!

Kom naar de presentatie van de NOB veiligheidscommissie over transport en de opslag van duikflessen én de kraan-fles-combinatie

We hebben het allemaal kunnen lezen, een noodlottig ongeval door een verkeerde combinatie kraan en cilinder. Hoe kan je dit voorkomen? Op zaterdag 4 februari geeft de Veiligheidscommissie van de NOB tijdens Duikvaker een presentatie over het transport en de opslag van duikflessen én de kraan-fles-combinatie. Er is tijdens de presentatie voldoende ruimte voor het stellen van vragen en discussie over dit onderwerp. De presentatie wordt gegeven door Menno van Iterson, lid van de Veiligheidscommissie. De presentatie is vanaf 14.00 uur op stage 3 in hal 2 en is vooral interessant voor verenigingen, duikscholen, instructeurs en degenen die het duikmateriaal beheren van een club of duikschool.

Koop hier jouw ticket voor de Duikvaker

Bijeenkomst jubilerende NOB verenigingen

Op zaterdagmiddag feliciteren we op onze stand alle jubilerende clubs met hun 25, 40, 50 en 60-jarige jubileum. Deze clubs zijn hiervoor per mail uitgenodigd.

Bijeenkomst NOB instructeurs

Ben jij NOB instructeur en ga jij zondag naar de Duikvaker? Kom dan zondagmiddag vooral ook naar de stand van de voor een gezellige borrel met andere instructeurs.  Samen met NOB-bestuurder Christiaan Knopper kijken we kort naar de ontwikkelingen binnen de NOB-Opleidingen. De werkgroep Onderwater Oriëntatie praat de instructeurs op een interactieve wijze bij over de vernieuwde Specialisatie Onderwater Oriëntatie. Deze bijeenkomst sluiten we af met een feestelijke borrel met alle instructeurs. We starten om 15.00u, bij de NOB-stand (707) in hal 1.

Plattegrond

De NOB vind je in hal 1, standnummer 707

 

Koop hier jouw ticket voor de Duikvaker