Duikvaker 2020 – Bruisende start van het duikseizoen!

Zet maar vast in je agenda! Op vrijdag 31 januari (avond), zaterdag 1 en zondag 2 februari gaat het duikseizoen traditioneel van start met Duikvaker, hét event voor elke duiker en snorkelaar.

Alweer voor de 28ste keer wordt Duikvaker georganiseerd – een compleet event met een duikbeurs, workshops, presentaties, foodcourts. Een weekend vol beleving en inspiratie voor iedereen die duikt en snorkelt en de onderwaterwereld een warm hart toedraagt.

Info- en entertainment

Tijdens Duikvaker worden je duikzintuigen geprikkeld! Maak in de theaters kennis met bijzondere duikers, avonturiers, duikondernemers, fotografen en filmers. Laat je verleiden met mooie duikbestemmingen, innovatieve producten en de mooiste beelden uit alle hoeken van de onderwaterwereld. Je kunt workshops volgen, aan thematafels aanschuiven of gezellig met duikvrienden afspreken.

Meet de duikwereld

Ja, op Duikvaker, dat ook in 2020 weer drie volle hallen van Expo Houten beslaat, ontmoet je de duikwereld. Bedrijven uit alle hoeken van de wereld komen naar Duikvaker om hun producten te presenteren, hun duikbestemmingen aan je voor te stellen en je te inspireren voor je volgende duiken, avonturen en vakanties.

Duurzaamheid

Dit thema kom je ook in 2020 weer op Duikvaker tegen. Jij wilt toch ook over tien jaar nog kunnen genieten van de wereld onder de waterspiegel? Dan moeten we zeker anders met onze waterrijke planeet omgaan. Organisaties en duikbedrijven hebben de handen ineengeslagen voor een duurzame toekomst, maar daar speel ook jij een rol in. Op Duikvaker zul je zien welke impact een kleine actie van jou al kan hebben.

Lekker eten en drinken

Duikvaker is een dag vol beleving, en eten en drinken mogen daarbij niet ontbreken. Op de foodcourts kun je de hele dag door terecht voor lekkere hapjes en drankjes. Spreek gezellig met duikvrienden af en maak plannen voor je volgende duiktrip.

Early Bird!

Mis het niet op 31 januari, 1 en 2 februari! Bestel nu vast je kaarten en betaal €11,- in plaats van €14,50. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2019 Tickets bestel je hier.

Duikvaker vindt plaats op 31 januari (avond), 1 en 2 februari 2020 in Expo Houten. Blijf op de hoogte via de Duikvaker website, Duikvaker op Facebook.