Duikteam de Oester krijgt sponsorbedrag van golfende grootvaders

Duikteam de Oester heeft begin april voor het Lucky Fin-programma van de NOB een cheque van €2000,- ontvangen van de Stichting Old Grand-Dad Club Nederland. Roeland de Wilde kwam deze cheque persoonlijk brengen. Met dit bedrag koopt de vereniging drie compleet nieuwe sets, waardoor nog meer duikers met een beperking kennis kunnen maken met duiken. 

Een artikel in Sportpraat over duiken voor mensen met een beperking (Lucky Fin) bij Duikteam de Oester in Kampen zorgde voor deze bijzondere sponsoring. Naar aanleiding van het artikel nam Roeland de Wilde namens de stichting Old Grand-Dad Club  Nederland (OGD) contact op. De organisatie wilde graag iets betekenen, aangezien deze stichting met name projecten op het gebied van sport, spel en beweging voor jongeren met een beperking steunt. Ze brachten een bezoek aan de Lucky Fin duikavond. Hierna volgde een goed gesprek over uitbreiding van het aantal leden met een beperking. De beperking van het aantal beschikbare duiksets kwam aan de orde. Op zijn advies heeft De Oester met succes een aanvraag voor een financiële bijdrage aangevraagd bij de stichting OGD, waaruit de sponsoring volgde.

Belangstelling of meer informatie?

Mail naar coördinator Lucky Fin Harm IJzerman of bezoek de website van Duikteam de Oester of Stichting Old Grand-Dad Club Nederland.
Meer informatie over het Lucky Fin-programma van de NOB lees je hier. 

Door: Harm Ijzerman