Duikmarathon voor het KWF editie 2021

Helaas kent bijna iedereen wel iemand die heeft gestreden tegen kanker. Het is belangrijk dat er geld ingezameld wordt voor onderzoek naar behandeling hiervan en daarom organiseren TOV Gagnan en OSV Hippocampus dit jaar de Duikmarathon voor het KWF 2021 in de Beldert bij Zoelen.

Wanneer?

Op 11 en 12 september wordt er voor het derde jaar op rij 24 uur lang gedoken voor het KWF met als doel zoveel mogelijk geld op te halen. Het evenement begint op zaterdag om 13:00 en eindigt zondag om 13:00 waarbij buddy’s elkaar gedurende deze periode aflossen.

Iedere duiker met een geldig brevet is welkom, maar ook voor de niet duikers is er voldoende te doen. Er worden interessante lezingen (Dosa / Onderwaterscooters) gehouden en je kunt meedoen aan een snorkel expeditie waarbij de theorie van snorkeltechniek en het herkennen van vissen en waterplanten direct in de praktijk gebracht kan worden tijdens twee praktijk lessen. Het is dit jaar ook weer mogelijk om kennis te maken met het volgelaatsmasker met een stukje theorie en een duik met het masker. Daarnaast staat voor de duikers die niet bang zijn de Mystery Night Dive op zaterdagavond geprogrammeerd. En het programma groeit nog, houd de website van Gagnan in de gaten!

Meedoen of doneren?

Voor alle duikverenigingen is dit event een gezellige dag om aan mee te doen samen met de leden. Je kunt je opgeven via de website van TOV Gagnan: Inschrijfpagina Duikmarathon 2021. Natuurlijk is het ook mogelijk om te doneren via de website van het KWF: Actiepagina Duikmarathon 2021.

Verenigingen kunnen ook helpen door meer naamsbekendheid te geven aan het evenement. Dit kan door binnen de vereniging aandacht aan het event te besteden en de speciaal gemaakte banner en informatie te plaatsen op de verenigingswebsite en delen op websites en social media.