CMAS TV – Het kanaal voor uitzendingen van de onderwatersport en duiken

Bij de algemene vergadering van CMAS in maart jl. is een nieuw platform gelanceerd ter ere van het 65-jarige bestaan van de wereldduikorganisatie. Namelijk; CMAS TV

Het doel van CMAS TV, zoals het nieuwe platform heet, is om de bekendheid van de onderwatersporten en het duiken te vergroten. Hiermee wordt het grote publiek bereikt en voldaan aan de vraag van meer zichtbaarheid en toegankelijkheid van onderwateractiviteiten over de gehele wereld.

Het aanbod van video’s en uitzendingen op het platform is ontzettend divers. Je kan er verschillende sportevenementen live volgen, zoals de World Cups van het vinzwemmen. Daarnaast zijn er ook verschillende samenvattingen terug te kijken, zodat je als kijker niks hoeft te missen. Als laatste is er ook een exclusief programma met documentaires en een archief vol met belangrijke sportmomenten. De lancering van dit nieuwe platform hangt samen met de nieuwe branding van CMAS. Het is absoluut de moeite waard om de nieuwe site eens goed te bekijken.

Al met al mooie manier om het duiken en de onderwatersporten op de mondiale kaart te zeggen. Het platform wordt ondersteund door Sportall, die hiermee een langdurige samenwerking met CMAS is aangegaan. Het volledige nieuwsbericht over de livegang van het platform is te lezen via cmas.org.

John Geurts, afgevaardigde namens de NOB bij de vergadering van CMAS, over het doel van CMAS TV:

“Door middel van videoclipping, slow motion, highlights, storytelling etc., wordt hopelijk een groter publiek bereikt. Dit is ook interessant voor sponsoren en natuurlijk ook om revenuen te gaan krijgen.”