Clubheld van het Jaar 2019

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van sportverenigingen. Het werk dat zij verrichten mag gewaardeerd worden! Of het nu gaat om het draaien van de bardiensten, het schoonmaken van de club of het organiseren van uitjes en evenementen, niets is te veel voor deze clubhelden. Ook op onze duikverenigingen lopen deze helden rond. Daarom willen we jullie de mogelijkheid bieden iemand te nomineren voor de Clubheld van het Jaar 2019. Zo geef jij jouw vrijwilliger het podium dat hij of zij verdient én wint jullie club een geheel verzorgd feest voor de gehele vereniging!

Nomineren en stemmen

Nomineer vanaf maandag 21 oktober tot en met zondag 10 november 17.00 uur jouw/ jullie clubheld via de website www.clubheldvanhetjaar.nl.

Stemmen op de clubhelden is gratis en kan vanaf maandag 28 oktober tot en met maandag 2 december 12.00 uur. Hoe meer stemmen jouw clubheld krijgt, des te groter de kans dat hij of zij zich ‘Clubheld van het Jaar 2019’ mag noemen en voor de vereniging een geheel verzorgd feest wint.

Promotiemateriaal

Roep al jouw vrienden, collega’s en clubgenoten op om te stemmen. Maak daarbij gebruik van het gratis promotiemateriaal dat te bestellen is vanaf 25 oktober. Op 17 december is de Award Uitreiking waar alle winnaars van de gemeenten en uiteindelijk de provincies in Nederland bij elkaar komen en de jury mogen overtuigen waarom zij de titel Clubheld van het Jaar 2019 verdienen.

Alle informatie en voorwaarden over deze actie vind je op de website van Clubheldvanhetjaar.nl.