Biolodrie – maak het onzichtbare zichtbaar

Na Onderwaterbiologie basis en Onderwaterbiologie Wereldwijd was er binnen TOV Gagnan behoefte aan “meer”. Onder het motto “maak het onzichtbare zichtbaar” hebben NOB instructeur Kim Noordermeer en NOB docent Rob Kool een verdieping bedacht voor de duikers die zich verder willen onderdompelen in de flora en fauna van de onderwaterwereld. Biolodrie!

Het doel van Biolodrie is om het onzichtbare zichtbaar te maken. Het is het de bedoeling om de kennis, het inzicht en de vaardigheden van de cursisten te vergroten. Het is vooral heel leuk en interessant als je geïnteresseerd bent in onderwaterbiologie.

De verdieping bestaat uit 3 theorieavonden, 2 zoetwaterduiken, 2 zoutwaterduiken, een excursie naar een museum en een avond om de bevindingen te bespreken. Tijdens de theorieavonden ga je dieper in op de materie en bekijk je preparaten door microscopen, ga je het uitgebreid hebben over duurzaam duiken en kan je de EcoDiver toets maken.

Wil je als vereniging dit ook een keer aanbieden aan jouw leden? Dat kan! Stuur dan een mail naar info@onderwatersport.org.
Het is geen officiële NOB specialisatie en je ontvangt geen brevet.