Duikvaker 2024: Een duikexpeditie voor jonge ontdekkingsreizigers

Duikvaker is de duikbeurs voor alle duikers! Van recreatieve tot technische duikers, van duikpro’s tot beroepsduikers, van snorkelaars tot onderwaterfotografen en van freedivers tot filmers. Voor iedereen, van jong tot oud, is er iets te doen op Duikvaker. Natuurlijk is de NOB ook aanwezig op dit leuke event in Houten.

Foto: René Weterings

Duikexpeditie

Voor de jongste bezoekers, kinderen tussen de 9 en 14 jaar, organiseert de NOB de ‘Duikexpeditie’. Samen met andere exposanten: Duiken in Beeld, Defensie Duikgroep, Amilco Sports, Merapi Tour & Travel, Dive and Travel, Sealife Benelux, Stichting Anemoon en Onderwaterhuis.nl, bieden we een speurtocht over de beursvloer aan. Er zijn spellen, een zoektocht, een strandbingo, fotomomenten en meer! Dit is allemaal gericht op de jeugd. Met een heus expeditielogboek kunnen de kinderen bij alle expeditiepunten een sticker verdienen voor in het logboek. Een vol logboek zorgt uiteraard voor een beloning. Bij de stand van de NOB kunnen de kids de beloning in ontvangst nemen. Daarnaast wordt er elke dag een leuke prijs verloot bij de stand van de NOB. Genoeg te beleven dus voor de allerkleinste duikers. Ben je van plan om naar de Duikvaker te komen? Neem dan je dochter, buurjongen en/of kleindochter gezellig mee!


Vrijwilligers NOB komen samen

Op de zaterdagochtend van Duikvaker organiseert de NOB bij haar stand, nr. 1d8 in hal 1, om 11.00 uur een gezellig koffiemoment met het bestuur van de NOB en alle leden van de commissies en werkgroepen. Samen trappen we het jaar af, informeren we elkaar en maken we nieuwe plannen. Ben jij een NOB-vrijwilliger, maar heb je de uitnodiging gemist of niet ontvangen? Meld je dan snel via e-mail info@onderwatersport.org.

 

Korting voor leden 

Jij als lid van de NOB krijgt 20% korting op jouw entreebewijs met de kortingscode ‘NOB24’. Nog geen kaartje gekocht? Waar wacht je op?! Ga naar www.duikvaker.nl en bestel een ticket. De toegang voor duikliefhebbers tot en met 16 jaar is gratis.

 

Duikvaker 2024

Zaterdag 3 februari 2024: van 10.00 – 18.00 uur
Zondag 4 februari 2024: van 10.00 – 17.00 uur
Stand NOB – 1d8
Locatie: Expo Houten
Meer informatie: www.duikvaker.nl