7 oktober: Voorpremière The Dive exclusief voor NOB-leden

 

 

Deze voorstelling is inmiddels vol, dus je kunt je niet meer aanmelden

Duik in een wereld vol spanning en sensatie, want vanaf oktober komt dé nieuwe filmhit naar het grote scherm: The Dive! Ben jij klaar om meegezogen te worden in een adembenemend avontuur dat je hart sneller doet kloppen? Houd je vast, want dit wordt een filmervaring die je niet wilt missen!

Er is nog meer geweldig nieuws: speciaal voor alle enthousiaste NOB-leden, hebben we een exclusieve traktatie in petto! 🎉 Jij kunt als één van de eersten deze meeslepende duik maken tijdens de GRATIS voorpremière op 7 oktober. Ja, je leest het goed, GRATIS!

The Dive – vanaf 12 oktober in de bioscoop

“Een avontuurlijke diepzeeduik op één van ’s werelds meest afgezonderde locaties, wordt een wanhopige strijd om te overleven voor de zussen Drew en May. Wanneer een aardverschuiving rotsen in zee doet storten, wordt May geraakt en komt ze vast te zitten op de bodem van de oceaan. Met een gevaarlijk laag luchtgehalte is het aan Drew om haar zus te bevrijden en haar leven te redden.”

Meer informatie over The Dive: www.kinepolis.nl/the-dive

Voorpremière exclusief voor NOB-leden

De NOB organiseert in samenwerking met Just Entertainment en Kinepolis Jaarbeurs een voorpremière exclusief voor NOB-leden. Deze voorpremière is gratis te bezoeken, maar je moet je wel aanmelden. Aanmelden kan t/m 5 oktober. Let op: vol = vol, dus meld je op tijd aan!

Datum: 7 oktober 2023
Tijd: Aanvang 11:00 uur
Locatie: Kinepolis Jaarbeurs: Jaarbeursboulevard 300, 3521 BC Utrecht
Aanmelden: Meld je aan via onderstaande knop (maximaal 2 personen per NOB-lid)

Deze voorstelling is inmiddels vol, dus je kunt je niet meer aanmelden

Aanmelden

 

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Just Entertainment en Kinepolis Jaarbeurs