Zoet Water fotowedstrijd voor iedereen!

Voor de derde keer organiseren we de leuke Zoet Water fotowedstrijd! Iedereen kan aan deze wedstrijd meedoen en je mag in duikplassen in heel Nederland fotograferen. Zolang het maar zoet water is en de plas voor iedereen toegankelijk is.

Lees verder onder de foto

Wedstrijddagen

De wedstrijd wordt in twee periodes gehouden: maandag 17 juni t/m maandag 24 juni én maandag 9 september t/m maandag 16 september. Je kiest in deze periodes zelf maximaal twee wedstrijddagen om je foto’s te maken. Aan het einde van de dag, voor 6.00 uur in de ochtend, lever je je gemaakte foto’s online in. Daarna heb je tot eind september de tijd om je beste en mooiste foto te selecteren. Iedere deelnemer mag voor deze wedstrijd met één foto meedoen.

Inschrijven

Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan snel in via www.fotokampioenschap.nl De kosten zijn € 5,- euro voor NOB-leden en € 10,- als je niet lid bent. De kortingscode voor NOB-leden staat in www.mijnnob.nl voor je klaar. Voor eventuele vragen kun je terecht bij info@fotokampioenschap.nl Of volg onze Facebook-pagina.

Foto: Peter Boots