Wie wint de DuikeninBeeld Publieksprijs 2020 – Stem nu!

Welkom bij de eerste stemronde van de DuikeninBeeld Publieksprijs ONK 2020. Jij bepaalt samen met de andere stemmers welke tien foto’s doorgaan naar de finale.

Deze zomer hebben onderwaterfotografen deelgenomen aan het Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie in Zeeland en in zoet water.

Een vakjury buigt zich over de foto’s die de deelnemende fotografen hebben ingeleverd. De juryleden bepalen wie de kampioenen van 2020 worden. Dit wordt op 27 november in een online uitzending bekendgemaakt.

Lees verder onder de video

Er kan door jou gestemd worden op jouw favoriet!

Speciaal voor de publieksprijs hebben de deelnemers één van hun foto’s geselecteerd die meedoet voor de DuikeninBeeld Publieksprijs 2020. En zoals de naam al zegt, het is een prijs die door het publiek, onder andere door jou, wordt toegekend. Dus kan er gestemd worden.

Het stemmen gebeurt in twee rondes:

Stemronde 1 loopt van 10 november tot en met 22 november 2020. Je kunt stemmen op alle foto’s in deze galerie. Maar per foto één keer per IP-adres.* De tien foto’s met de meeste stemmen gaan door naar Stemronde 2.

Stemronde 2 is op 27 november van circa 19:45 uur tot 20:45 uur  tijdens de online prijsuitreiking. In de tweede en dus finaleronde heb je in totaal één stem per IP-adres. Je kunt dan alleen op je favoriete foto stemmen. De winnaar wordt diezelfde avond online bekendgemaakt.

Let op!
Als je de galerie opent, zie je miniaturen van de foto’s. Klik op een miniatuur om de foto in zijn geheel te openen en te stemmen. Je kunt vervolgens door de diavoorstelling heen lopen.

*Als je meerdere foto’s mooi vindt, kun je in de eerste ronde op meerdere foto’s stemmen. Maar… als bijvoorbeeld een huisgenoot of collega gebruikmaakt van internet via hetzelfde IP-adres en op dezelfde foto’s wil stemmen, dan lukt dat niet. In dat geval zou de tweede stemmer bijvoorbeeld via 3G of 4G op een mobiel apparaat kunnen stemmen. Deze IP-beperking is ter beveiliging tegen bots.

 

Klik hier om naar de foto’s te gaan en te stemmen!