Onderwaterbiologie wereldwijd

Leer meer over onderwaterbiologie wereldwijd

Wil jij alles weten over populaire duikgebieden buiten Nederland? Wil je meer leren over duiken en de biologie van de Noordwestkust van Europa, de Middellandse Zee, Rode Zee, Caribische Zee, de westkust van Noord-Amerika en Pacifisch Azië? En wil je meer weten over het onderwater leven in deze gebieden? Dan is het boek onderwaterbiologie wereldwijd echt iets voor jou!

Lees verder onder de foto

specialisatie Onderwaterbiologie wereldwijd

Foto: Ron Offermans

Specialisatie onderwaterbiologie wereldwijd?

Het boek wordt ook gebruikt voor de specialisatie onderwaterbiologie wereldwijd. Wil je nóg meer weten? Volg dan deze specialisatie en verbreed je je kennis over onderwaterbiologie wereldwijd. Je leert meer over de biologie in diverse gebieden in de wereld en je krijgt handvatten hoe je jouw duiken in het buitenland goed kunt voorbereiden.

Cursusprogramma

Deze specialisatie bestaat uit ongeveer vier dagdelen waarbij je de theorie behandelt. Eén van de dagdelen bestaat uit een bezoek aan een aquarium in Nederland, waar je een aantal opdrachten uitvoert. De opdracht in het aquarium mag ook vervangen worden met een duik in het buitenland. Deze duik maak je nadat je de theorie van deze specialisatie hebt gevolgd.

Om deze specialisatie te volgen:

Het boek dat bij deze specialisatie hoort is niet alleen handig tijdens je opleiding, het is ook een prachtig naslagwerk (van maar liefst 554 pagina’s!) om je reizen voor te bereiden.

Bestel hier jouw exemplaar