DAS Juridische adviesdesk

Sportverenigingen hebben regelmatig te maken met juridische vragen. De NOB wil daarbij graag ondersteunen. Met veel plezier bieden wij de DAS Juridische Adviesdesk voor de Sport. Verenigingen die lid zijn van de NOB kunnen hiervan gratis en onbeperkt gebruikmaken.

Wanneer schakel je de Adviesdesk in?

Je kunt telefonisch of per mail jouw juridische vragen stellen aan de specialisten van DAS. Heb je bijvoorbeeld een vraag over een besluit van de gemeente? Is er een geschil met de beheerder van je sportaccommodatie? Een sponsor komt zijn verplichtingen niet na? Zowel preventief als bij een geschil kun je contact opnemen met de Adviesdesk.

Wat biedt de Adviesdesk?

De gratis dienstverlening bestaat uit eerstelijns juridisch advies. Dat betekent dat alle juridische vragen mondeling of per mail worden beantwoord. Kan de advisering redelijkerwijs niet meer telefonisch of per mail worden gedaan, dan helpt DAS je graag verder voor een vaste prijs (‘fixed fee’). Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bestuderen of opstellen van stukken.

Je weet waar je aan toe bent!

Met de vooraf afgesproken vaste prijzen weet je precies waar je aan toe bent en word je achteraf niet geconfronteerd met onverwachte kosten. Soms is het vooraf bepalen van een vaste prijs niet mogelijk. In dat geval helpen de juristen van DAS je graag verder tegen een gereduceerd uurtarief.

Hoe kun je de Adviesdesk bereiken?

Website: www.das.nl/sport
Telefoon: 088 327 98 36
E-mail: sportdesk@das.nl

De DAS Juridische Adviesdesk voor de Sport is bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:30 uur.