Teamkampioenschap Onderwaterfotografie

Binnenkort start de inschrijving voor de belangrijkste onderwaterfotografiewedstrijden in Nederland, het Zeeuws en Open Nederlands Kampioenschap (ONK). Een nieuw onderdeel van de wedstrijd is een teamkampioenschap.

Het is een spraakmakende en veel gevraagde verandering in het kampioenschap! Een teamcompetitie met een aantal teams van fotografen, begeleid door bekende en ervaren onderwaterfotografen, speciaal voor fotografen die nog niet eerder aan het Open Nederlands Kampioenschap hebben deelgenomen.

Vorm zelf een team

Ook kun je zelf een team samenstellen en de competitie aangaan! Verenigingen, duikcentra en een groep duikvrienden kunnen een team vormen en zich inschrijven voor de wedstrijd.

Teamkampioen

Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal zes leden. Je doet mee door voor alle zes de categorieën van het ONK één foto in te leveren. Samen bepaal je welke foto’s worden ingeleverd en iedere deelnemer van het team neemt met minimaal één foto deel. Alleen de totale score van het team telt, de individuele scores worden niet bekend gemaakt. Het team met de hoogste gezamenlijke score wordt kampioen!

In een team aan het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) deelnemen?

Je kunt je als team inschrijven voor het ONK Team. Als je geen team hebt en onder begeleiding van een coach in één van de teams wilt deelnemen, dan kun je je direct inschrijven via de inschrijfmodule. Wil je jouw vereniging, duikschool of groep vrienden als team inschrijven, stuur dan eerst een e-mail aan aquashot@onderwatersport.org met daarin de naam van jouw team en de namen van de deelnemers. We zetten dan een team voor je klaar, waarna de teamleden zich kunnen inschrijven.

Korting voor NOB-leden

NOB-leden krijgen € 2,50 korting op de inschrijving. De kortingscode is te vinden in Onderwatersport Magazine die op dinsdag 7 maart bij de leden op de deurmat valt.

Het wedstrijdreglement staat nu online op www.fotokampioenschap.nl