Schrijf je nu in en maak kans op een Duikersgids!

Maak kans op een Duikersgids door je in april te schrijven voor de leukste onderwater foto- en filmwedstrijd van Nederland! Er is voor iedere fotograaf of filmer een leuke wedstrijd: beginner, individueel, groep, topfotograaf of -filmer. Iedereen is welkom!

Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie

In mei start het Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie voor duikers die het leuk vinden onderwater foto’s te maken en een keer mee willen doen aan een wedstrijd. Behalve dat het een leuke wedstrijd is, leer je er ook veel van. Iedere deelnemer krijgt positieve feedback van de jury. En misschien val je met je foto’s wel in de prijzen!

Open Nederlands Kampioenschap

Behalve het ZK is er ook een wedstrijd voor duikers met meer ervaring in de onderwaterfotografie, het Open Nederlands Kampioenschap. Daarnaast zijn er twee wedstrijden voor onderwater filmers: het Zeeuws Kampioenschap en het Open Nederlands Kampioenschap. Tenslotte kun je ook meedoen aan de zoet water wedstrijd.

Duikersgids

Iedere deelnemer die zich voor 30 april 2017 voor één van de wedstrijden inschrijft, maakt kans op een Duikersgids. In deze gids is alle informatie van de Nederlandse duikplaatsen te vinden. Handig voor je voorbereiding van de wedstrijd! Voor de meest actuele informatie over een duikplaats kun je terecht op www.duikersgids.nl

Meer informatie over de wedstrijden is te vinden op www.fotokampioenschap.nl. Je kunt je daar ook inschrijven.