Nomineer jouw club voor de verkiezing Club van het Jaar

Ben je trots op de veerkracht die jouw club het afgelopen jaar getoond heeft? Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2021! Win naast de titel een masterclass, een professionele promovideo van jouw club en maak gebruik van alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht om de veerkracht van jouw club in de schijnwerpers te zetten.

Het is zonder twijfel een uitdagend jaar geweest voor alle sport- en cultuurclubs. Maar het verenigingshart klopt als nooit tevoren. De één organiseerde online bingo’s voor de clubleden, de ander zette een online veiling op om de clubkas te spekken en bood een andere vereniging iedereen een warm en gezellig plekje aan in het online café. Kortom, clubs lieten zich het afgelopen jaar massaal van hun meest creatieve kant zien. Om extra inkomsten te creëren in een tijd waarin bijna alle activiteiten wegvielen, maar vooral ook om in verbinding te blijven met hun leden en buurt. Deze clubs verdienen een podium!

Lees hier alles over hoe de verkiezing werkt of nomineer meteen jouw vereniging.

Nomineer jouw club!

Erben en Typhoon ambassadeurs van de verkiezing

Erben Wennemars en Typhoon dragen als ambassadeurs de sport- en cultuurwereld en de verkiezing Club van het Jaar een warm hart toe. Zij weten als geen ander hoe belangrijk een vereniging kan zijn om plezier in je sport of culturele activiteit te hebben. Dat dit de basis kan vormen voor levenslang plezier en wie weet voor een succesvolle carrière in sport of cultuur. De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport waar Erben voorzitter van is.

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.