NOB 15-daagse duikreis Alor september 2023

Deze 15-daagse duikreis neemt je mee naar één van de meest oostelijke kleine Sunda eilanden: Alor.

De Alor-archipel is met name bekend bij duikliefhebbers; de archipel heeft ongekend mooie en afwisselende duik- en snorkellocaties. Duiken is met name voorbehouden aan ervaren duikers, de stromingen in de Alor archipel kunnen stevig en onverwacht zijn. Vrijwel overal in Indonesië is het water rond de 27 graden, maar op Alor kan het op sommige duikspots tot onder de 24 graden gaan. Een 5mm full-body duikpak is geen overbodige luxe.

Tijdens deze reis geniet je van 9 duikdagen met 2 bootduiken, kan je ongelimiteerd duiken bij het huisrif en maak je een dagexcursie op de dag voor vertrek.

Behalve prachtige (en lastige!) duiken maak je op de dag voor vertrek kennis met Alor als een ‘welkom’ roepend eiland vol beleving. Traditionele dorpjes tonen vol trots hun cultuur en rituelen, de natuur is ongerept en onder water zie je meer dan je kan bedenken.
Alor is nog niet gewend aan toerisme. Behalve bij de duikresorts zijn de accommodaties absoluut geen ster waard. Blijf dus vooral niet te lang op bed liggen, het eiland is zó prachtig!

Vertrek op donderdag 21 september, terug op donderdag 5 oktober. Verlengen is mogelijk bij Komodo of Bali.

Prijzen voor NOB-leden

NOB-leden genieten € 100 korting!

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website van Merapi Tour & Travel.